almindelige misforståelser om skizofreni

Skizofreni er blevet misforstået i hundreder af år , ifølge Verdenssundhedsorganisationen . Missouri Department of Mental Health kalder det USA's mest almindelige , men mindst forståede psykisk sygdom . Trods årtiers moderne forskning , er der adskillige myter og misforståelser . Disse er ubegrundet og kan skabe problemer for patienterne forsøger at overvinde denne sygdom og passer ind i en misinformeret samfund .

Religion


Diverse religion-relateret misforståelser og myter om skizofreni , ifølge WHO . For eksempel føler nogle mennesker , at det er en forbandelse , eller skal behandles ved tro healere . WHO erkender, at desperation og fatalisme kan tillægge disse misforståelser , men hævder , at troen healere har " nogen rolle i behandlingen af skizofreni . " I stedet ramte mennesker har behov for opmærksomhed på kvalificeret sundhedspersonale .

Vold


Selvom skizofrene personer er nogle gange ses som mere voldelig , sådanne personer er ikke statistisk mere voldelige end dem, der ikke har skizofreni , ifølge Macalester College . Kollegiet siger en stor del af denne myte skyldes ukorrekt repræsentationer i medierne. I stedet dem med skizofreni ofte føler sig ensomme eller bange og ønsker at trække sig fra menneskelig kontakt , i henhold til Missouri Department of Mental Health .

Statistik


Skizofreni kan synes som en sjælden eller ualmindelige sygdomme . Det er ikke sandt , rapporterer canadiske Mental Health Association , som kalder det "unge største disabler . " Omkring én person ud af hver 100 mennesker er ramt af denne mentale sygdomme , og det er mest udbredt i de 16 år til 30 år. Der er ingen statistisk forskel mellem landene , og den påvirker mennesker uanset race , ifølge den almennyttige Schizophrenia. com .

Split Personalities


Et af de mest almindelige misforståelser om skizofreni er , at det forårsager en split eller dobbelt personlighed , ifølge Missouri Department of Mental Health . Dette kan være fordi ordet " skizofreni "stammer fra to græske udtryk , der betyder " splittede sind . " Dette er teknisk ukorrekt, da dens symptomer ikke omfatter flere eller split personligheder , ifølge det amerikanske misbrug og psykisk sundhed Services Administration . Sådanne symptomer henviser til andre psykiske sygdomme , ligesom dissociative identitet uorden .

Cures

Skizofreni er ikke håbløs , selv om en fælles myte er, at det er uhelbredelige . Med den rette håndtering , kan folk med skizofreni bly behagelige liv i samfundet , ifølge WHO . Den canadiske Mental Health Association lister behandlingsmuligheder som psykoterapi og medicin , som kan hjælpe patienter med at opretholde sammenhæng og mindske symptomer som vrangforestillinger og hallucinationer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.