drømme & angst

Så tidligt som i 1900 , psykologer og neurologer , herunder Sigmund Freud , var interesseret i at lære de betydninger af drømme . Lidt senere , teoretiserede Carl Jung , far til analytiske psykologi , at drømme repræsenterer en direkte rute til kommunikation mellem det bevidste og ubevidste sind . Mens psykologer og andet sundhedspersonale i dag kan være uenige om særlige fortolkninger af drømme , de fleste enige om, at problemer, vi står i vores vågne liv-især angst-kan påvirke os , når vi sover .

Angst Påvirker Dreams


Mens de fleste voksne lider mareridt på et eller andet tidspunkt i deres liv , ifølge WebMD , mellem 2 og 8 procent af den voksne befolkning er plaget af mareridt , hvilket betyder, at de har dem ofte , og at de påvirker den samlede søvn og velvære .

Angst og depression kan forårsage mareridt , som kan post- traumatisk stress (PTSD ) . Visse lægemidler-herunder nogle antidepressiva-kan også forårsage mareridt .

En canadisk undersøgelse rapporteret i tidsskriftet Sleep i 2000 om udviklingen af forstyrrende drømme i ungdomsårene og deres forhold til angst konkluderede, at " de hyppige tilbagekaldelse af foruroligende drømme er forbundet med patologisk symptomer på træk angst-tilsyneladende selv så unge som 13 år . " Undersøgelsen fandt også, at piger var mere tilbøjelige til at huske onde drømme end drenge .

fælles Typer af Angst Dreams


Mens kvinder i alle aldre er mere tilbøjelige end mænd til at huske onde drømme , kvinder og mænd angiver at have mange af de samme typer af angst drømme . Nogle af de mest almindelige drømme er forårsaget af angst er drømmer om at blive jagtet , faldende , mister tænder og være nøgen på et offentligt sted .

fælles Angst Dreams Analyser


Der er en række potentielle analyser, der fremlægges for de mest almindelige angst drømme , men som de fleste tilskrives følelsen ude af kontrol ( jaget eller falder ) , mindre attraktive end du plejede at være (ved at tabe tænder ) , sårbare og uforberedte ( at være nøgen i offentligheden) .

Hvorfor Dreams Matter


Hvis Jung havde ret , og drømme er vinduer mellem det bevidste og ubevidste sind , kan de gøre os opmærksomme på problemer i vores liv , så vi kan håndtere dem og komme videre . Også gennem søvn og drømmer , genoprette folk selv og gemme minderne .

måder at forhindre Angst-relaterede mareridt

Mennesker, der lider mareridt bør starte med at indkredse årsagen . Hvis medicinen er synderen , bør de tale med deres læge for at se, hvis en anden medicin er passende . Hvis mareridt ikke er relateret til medicin eller anden sygdom , bør patienter forsøge at holde en almindelig kølvandet /sove tidsplan , motion, undgå mad og drikke før sengetid og at praktisere yoga og meditation .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.