hvordan man kan berolige dit sind

Disse dage ser det ud sværere og sværere at få
varig ro , fred , ro og lykke . Med den moderne tempo , mobiltelefoner , internet , globale anliggender , økonomisk usikkerhed , osv. , kan det være ret svært nogle gange at have et roligt sind , men vi er nødt til at komme med en bemærkning til, giver os selv nogle rolige , " mig " tid .
1 .
dyb vejrtrækning-En af de nemmeste måder at berolige sindet er bevidst fokusere på dit åndedræt og ånde dybt . Overfladisk, kan eractic vejrtrækning let føre til angst , irritation , vrede , frygt , osv. Gør et punkt at fokusere på andet end dit åndedræt et par minutter . Inhalere langsomt og dybt i cirka 6 sekunder. Sørg for at inkludere din mave i din vejrtrækning og ikke bare dit bryst . Så udånder fuldt i 6 sekunder. Fortsæt dette for et par minutter eller længere og se, hvordan dette beroliger dit sind og krop .
2 .
Få udendørs i naturen . At være i naturen omkring planter og træer med solen skinnede på dit ansigt og få frisk luft er sikker brand måde at berolige dit sind .

3 .
Sæt planter i din kontorplads , lejlighed , eller hjemme . Det er videnskabeligt bevist, at sætte planter på kontoret plads mindsker stress og øger produktiviteten . Ingen kan benægte den beroligende følelse af planter i dit rum . Plus de bidrage til at skabe mere ilt ind i miljøet.
4 .
Få regelmæssige massage . Mange mennesker har aldrig haft en professionel massage i deres liv , men de sikker ville drage fordel af en . Massage nemt hjælper med at slappe af og lindre sindet og kroppen . Det kan bidrage til at gøre en person bekendt med , hvor de holde spændingen i deres krop eller har muskler knob de ikke engang vidste eksisterede . En afslappet krop fører til en afslappet sind . Massage rent faktisk hjælper frigive at føle sig godt endorfiner , som forbedrer humøret og mindske smerter . Få regelmæssig massage giver længerevarende virkning og forbedrer din daglige afslapning svar snarere end at få en gang om året .
5 .

Stretch-stretching er fantastisk , fordi det hjælper lindre spændinger og gør din sind fokus på den stilling, du sidder med udarbejdelsen af denne sind-krop -forbindelse.
6 .
Spis sundt , let fordøjelig føde , der fører til en uforstyrret fordøjelsessystemet, raske organer , og en sund hjerne . Hvis disse bliver forstyrret på grund af dårlig kost , så vil det naturligvis føre til en forstyrret sind .
7 .
Motion-øvelse hjælper med at gøre en sund krop , brænde stress , øge hormoner og føle gode endorfiner , og øge selvtillid . En stressende kroppen fører til en stressende sind .

8 .
Laugh-A godt grin kan easliy sprede og rolig en stresset sind i sekunder . Se en god komedie film eller bare tjek sjove videoer online for hurtig føle sig godt grin .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.