hvordan man kan frigøre kraften i subliminale beskeder i dig selv

Har subliminale beskeder virkelig arbejde ? Du læse om eksperter og videnskabsfolk fortæller dig, at ja de virker og andre fortæller noget de ikke arbejder . Hvad er sandheden ? Et simpelt eksperiment viser sandheden . Når vise folk folk ansigter i billeder uden følelser , intet i hjernen afslørede amigdala aktivitet , at en del af hjernen de processer følelser , men når der viser folk fotos med negative følelser , denne del af hjernen blev straks aktiv . Når der viser samme billede til amigdala ved ON igen, men da forskerne spurgt folk, hvis de så et billede , de sagde " nej " . Deres hjerner så fotoet sublimt . Hvordan til at påvirke din hjerne i autopilot uden at de opdager det

Du skal bruge: .
Subliminal Flash Lite


1
Download gratis software kaldet subliminale Flash Lite . Denne light version af den super kraftfulde subliminale Flash software virker meget godt til prisen spurgte , hvilket er noget , og præsenterer dig den vidunderlige verden af subliminale indflydelse .

2 .
Vælg Kategorier dig ønsker at forbedre . Det er godt at vælge dem alle , men til at begynde kun at fokusere på ét område , to på de fleste . Det kan være wellness , at slippe af med din frygt , alt hvad du ønsker .
3 .
Du kan også lave dine egne ord . I stedet for at påberåbe sig misligholdelse beskeder , se hvad frygt du har og skrive en kur for dem i en meget positiv måde . Hvis du er bange for at køre , skriver at drive føles rigtig godt og en anden fortæller dig er en fremragende chauffør .
4 .

Nu kører bare ét vindue har en enorm effekt på dig , men kører endnu mere vinduer kan fordoble eller tredoble den virkning , som du vil se mange flere beskeder på samme tid . Lav en genvej til programmet og placere den i en mappe inde My Documents .
5 .
Nu kopiere og tidligere , indtil du har fem genveje alle peger på det samme sted .

6 .
Hit ind og tryk på Start for alle vinduer . Nu vil du have den software viser dig flere beskeder, på mindre tid at gøre virkningerne endnu mere kraftfulde og holdbare .

gode råd og advarsler


 • aldrig at glemme at køre softwaren igen , tilføje alle disse genveje til "start "-programmet af vinduer . Hver gang du tænder for computeren , vil det starte softwaren automatisk og det aldrig glemmer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.