hvordan man kan genkende de almindelige symptomer på depression

Depression er en alvorlig sygdom , der påvirker millioner hvert år . Betingelsen er så lusket , at store antal mennesker, der selv ikke klar over, at de lider af depression . Der er mange forskellige typer af denne sygdom , men de har alle meget ens symptomer . Her er nogle enkle råd , hvordan man genkender symptomerne på depression :
1 .
Sad ansigtsudtryk . De fleste af de mennesker , der kæmper depression har at trist at se på deres ansigter . Tristhed er en fælles symptom på depression . Vores ansigter og øjne er som spejl af vores følelser . Hjernen fortæller kroppen, at det er trist og kroppen og i ansigtet reagere .
2 .
Søvnforstyrrelser er et andet typisk symptom . Klagerne varierer fra søvnløshed til oversleeping . Folk , der er deprimerede ofte lider søvnmangel-de kan ikke falde i søvn naturligt eller vågner for tidligt . Undertiden søvnløshed er kombineret med frygt for mørke , frygt for onde drømme , osv. Andre mennesker foretrækker at blive i sengen indtil slutningen at vide , at de kunne gå glip af vigtige begivenheder i deres liv-familie morgenmad , sammenkomst med venner , osv.


3 .
Spiseforstyrrelser begynder at udvikle . Hvis depression er til stede , er de sunde spisevaner temmelig meget væk . Mad er ofte opfattes som fjenden , og folk føler sig skyldig for at spise chokolade eller pasta . Spiseforstyrrelser på grund af depression er opdelt i to kategorier-disse , som spiser for lidt , og disse , der spiser for meget . Mennesker, der spiser for lidt føle, at de ikke fortjener at spise , da de ikke føler succes i deres eget liv . Mennesker, der spiser en masse at gøre det , fordi maden er den eneste ven, de kender godt .
4 .
Træthed er meget almindeligt. Deprimerede mennesker ikke engagere er det meste af den ordinære drift-familiesammenkomster , gå ud, osv. på grund af træthed og udmattet . Forskerne har ikke forklaret tydeligt forholdet mellem træthed og depression , og som kommer først , men det er endnu et tegn at se efter!

5 .
mistet interessen for sex . Depression kan medføre nedsat lyst til at være sammen med din partner . Ironisk nok , de fleste af de anti-depressiva yderligere at reducere seksualdrift . Spørg din partner til at forstå og konsultere din læge . Kig for at gøre mere fysiske aktiviteter vist sig at beskytte din depression .

gode råd og advarsler


 • Disse symptomer er beskrevet for mig fra familiemedlemmer og venner , der lider af depression
 • Consult en læge er du tror du kan blive ramt af depression

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.