hvordan man kan hjælpe dit barn med at håndtere stress

Stress er ikke kun berører voksne . Det er et voksende problem for børn , så godt. Fuld tidsplaner , øget mængde af hjemmeopgaver , gruppepres , og stamme af at leve op til forventninger om familiemedlemmer kan alle bidrage til de påvirkninger af dit barn . Her er nogle tips , der kan hjælpe dig med at hjælpe dit barn med at håndtere stress
1 .
være til rådighed og tilbyde din støtte . Ligesom i nogle virksomheder , holde en " åben dør -politik " for dit barn . Lad dit barn vide, at han kan henvende sig du til enhver tid at diskutere et problem . Når dit barn ved, at du er der for ham i nødens stund , kan det give dit barn en trøst , at han søger måske når stressede. Stress er endnu vanskeligere at håndtere , når du har den idé , at du har at gøre med den situation, alle af dig selv . Være der for dit barn og give din støtte . Dit barn skal ikke føle sig alene , når der beskæftiger sig med problemer .
2 .
Lån en øre . Lad dit barn tale uden at afbryde ham . Nogle gange lytter til dit barn om de belastninger , som han beskæftiger sig med , kan være en form for terapi i sig selv . Det tjener som en afsætningsmulighed for dit barn at udlufte . Plus , det giver dig mulighed for at være opmærksom på begivenheder i dit barns liv .

3 .
Indføre et tidsskrift bog til dit barn til at skrive i. Hvis dit barn ikke kan tale om sine følelser , undertiden skrive dem ned , kan hjælpe ham frigivelse og forstå nogle indestængte op stress . Dit barn kan vælge at holde tidsskrift for sig selv eller dele det med dig , hvis han vil gerne have nogle tilbagemeldinger eller forståelse .
4 .
Hold et åbent sind . Hvis dit barn er ved at behandle problemer, der kan synes triviel for dig, undgå undervurderede hvordan det påvirker dit barn . Forstå at dit barn oplever problemer , han har aldrig stødt på før , og er stadig lære at håndtere dem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.