hvordan man kan øge enkelhed i dit liv

Living et simpelt liv synes at være en drøm for mange mennesker i moderne , tempofyldt , stadig mere digitaliseret , og overskudsorienteret amerikanske liv . Dog kan et simpelt liv skal havde med blot et par engageret justeringer

Du skal bruge: .
åbent sind
. beslutsomhed .
et ønske om enkelhed .1 .
Fraførsel dine ejendele-Det er meget vanskeligt at bekæmpe trangen til at holde op med Jones ' eller at tale dig ud af noget, vi tror, vi ønsker eller har brug for . Den følelsesmæssige fordel for en shoppingtur er normalt kortvarig og hurtigt ledsaget af skyld . Den nye og spændende liv ved at have de nyeste og bedste gadget , legetøj , eller tøj hurtigt smelter væk og aldrig synes at opfylde. Med flere ting kommer mere ansvar , mere vedligeholdelse , mere gæld , flere rod , og flere distraktioner , hvoraf ingen tilføje nogen kvalitet , frihed , eller glæde i vores liv .
2 .
Klip ned på alle dine skærm tid-Uden at citere den nyeste statistik , kan vi nok bevidne dens sandhed , at vi alle bruger for meget tid foran tv . , spille videospil , gennemse vores mobiltelefon funktioner , og blikket langt til langt under hvidt glødende lyset af vores computerskærm . Vi lever i en digital verden , en " matrix " , der hele tiden stjæler vores mest dyrebare gave af tid . Spærreild af medier , reklamer , dårlige nyheder , distraktioner , mindless nedetid , at alle disse skærme giver os kan lamme vores kreativitet og holder os fra rensende kraft menneskelige forbindelse .
3 .

Meditere-uanset din spirituelle praksis eller mangel på samme , vedrører tage sig tid til at sidde og tænke , at sidde og ikke tænke , eller blot at være til stede for blot et par øjeblikke kan være yderst gavnlig for vores psyke . Et øjeblik er refleksion kan lede os til slusen af vores kreativitet , eller til det næste bjerg vi skal bestige . Vi kan ikke gøre eller være , hvad vi ikke er opmærksomme på . Bevidsthed om , hvad meditation giver os .
4 .
Vågn op tidligere /gå i seng tidligere-Vi er travle mennesker . Vores halsbrækkende tempo og handlinger stræbe dagligdags tage deres vejafgift på os , især dem , der er motiveret af produktivitet og profit . En god nats søvn har mere magt til at helbrede vores krop og sind end nogen anden handling , vitamin , planter, mineraler , eller medicin, vi kan tage .
5 .
gøre mere af , hvad du elsker-Vi har alle noget , der bringer en følelse af lettelse , et smil til vores ansigt , og en følelse af nydelse og formål . Uanset hvad det er , gøre mere af det ! Skåret ud af noget andet at gøre plads til det . Livet er for kort til at leve fra engagement til engagement , og ansvar for at ansvaret

6
Dyrk dine relationer-. Selv de mest indadvendte blandt os har et behov for venskab og menneskelig sammenhæng . Tag dig tid til at tage sig af de mennesker i dit liv , som giver dig glæde og gøre livet lettere . Må ikke ignorere dem eller tage dem for givet . Tage folk over ting , når får chancen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.