hvordan man kan opnå hele kroppen til at slappe

Hele kroppen afslapning er en vigtig supplement til din daglige velvære rutine . Med familier , arbejde og andre forpligtelser er det ofte svært at passe måder at slappe af i dagens aktiviteter . Dog kan hele kroppen afslapning tilbyde fordele klarhed i sindet , frigivelse af spændinger , sænkning af blodtryk og inducere en dyb grad af healing hvile , der normalt kun følger søvn . Brug følgende kroppen afspændingsteknik kan bare være det bedste, du har gjort for dig selv hele dagen

Du skal bruge: .
Puder .
Tæppe ( hvis nødvendigt) .
Musik .1 .
Lig på en flad overflade i " nul tyngdekraft " position på et tidspunkt , hvor du ikke bliver forstyrret . Denne holdning er semi-tilbagelænet med knæ styrket med 2 puder at give dem mulighed for at være på niveau eller lidt højere end hjertet . Denne holdning er dybt gavnligt at nå hele kroppen slappe af.
2 .
Tænd beroligende musik uden tekster. ( Du kan få brug for at gøre dette før liggende ) . New age typer af musik , der anvendes til massage og karrosseri er ideelle til at opnå dyb afslapning . Nogle typer tilbyder brainwave teknologi , der kan fremkalde hvad der almindeligvis betegnes som " alpha tilstand " .
3 .

Start uddybe din vejrtrækning ved at indånde til greven af 4 , bedrift til optælling af 7 , så exhaling til optælling af 8 . Fremkald dyb hele kroppen til at slappe af let at fokusere på dette ånde arbejde for et par cykler . Efter 5-6 cyklusser , vende tilbage til din egen naturlige vejrtrækning .
4 .
Gradvist slappe hver af dine kropsdele startende med fødderne og arbejder op i kroppen . Vær opmærksom på områder med spændinger og mindfully slappe hver enkelt som du bemærker trykken eller endda smerte . Deep hele kroppen afslapning kan opnås med simple opmærksomhed på åndedrættet og til bestemte områder med spændinger og frigive dem , så godt du kan
5
Øv denne progressiv muskelafspænding teknik for 20 .-30 minutter en gang om dagen , når du har en tid , at der er noget andet at gøre , ingen andre steder at være , og du vil ikke blive afbrudt . Hele kroppen afslapning er vigtigt for at afhjælpe stress og spændinger i dagligdagen .

gode råd og advarsler


 • Falde i søvn i løbet af dette organ afspændingsteknik er fælles .
 • En guidet meditation eller afspænding lyd kan være til gavn for dem, som finder det svært at slappe af på egen hånd.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.