hvordan man kan prioritere dit liv

Bekymre sig om andre folks projekter vil kun ødelægge din
1 .
Alle forsøger at gøre de samme ting , som er at tjene penge og få folk til at mærke til dem . Jo mere du fokuserer på andre mennesker mindre du fokuserer på dig selv . Dette gør dig til en svagere person, som vil være mindre vellykket end andre. Sørg for, at du er den vigtigste prioritet i dit liv . Hvis der er noget begynder at bringe dig ned dumper det øjeblikkeligt.
2 .
Hvis du finder dig selv at gå til samme hjemmeside igen og igen aldrig til fordel for andre end en lille smule af tilfredsstillelse eller spildtid og stress afslut gå der med det samme. Hvis du finder dig selv at spise en stor opfedning pizza , der smager godt , men koster en formue , og gør dig fed så stoppe med at spise der med det samme. Hvis du ikke du kun vil skade dig selv mere end du får . Mådehold er nøglen . Hold øje på lang sigt prisen . Brug din hjerne !

3 .
aldrig være selvødelæggende eller desperate i krisetider . Hvis tingene ikke går den måde, du ønsker ikke stole på andre mennesker . Må ikke tigge eller bede om hjælp , medmindre det er livstruende eller nogen bekymrer sig for dig , er villige til at hjælpe . Spørger ikke fremmede til at løse dine problemer . Må ikke betale andre for at få vejledning . Komme igennem dine problemer selv og lære af andre foranstaltninger for at nå det liv du ønsker uden at blive distraheret af deres liv til det punkt, du ikke har en af dine egne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.