hvordan man kan se aura

En aura kan beskrives som den energi felt omkring en person . Auraer er meget informative . De kan advare os om, hvor vi har helbredsproblemer i vores krop for at forhindre sygdom . De kan fortælle os en masse om en persons personlighed og humør baseret på farven på deres aura . Mange af os var i stand til at se disse auraer da vi var yngre . Desværre er ved at gå i skole og lærte " den rigtige måde " at opfatte verden , har vi mistet denne auriske syn. En anden faktor , der forårsagede dette tab var foran fjernsynet , hvilket har skadet vores øjne . Overraskende er det meget nemt at få denne færdighed tilbage . Alt du skal gøre er at træne dine øjne
1 .
At udvikle auriske syn , vi skal uddanne vores perifere syn . Husk disse dage i klassen , når du vil pladsen ud og læreren ville skælde på dig for ikke at betale opmærksomhed? Dette fordeles ser meget gerne , hvordan man er i stand til at se auraer . Så gå videre og prøve dette . Un-fokusere dine øjne, men ser ikke på noget særligt . Bare se på den tomme plads omkring dig ! Hvis du ser disse hurtige bevægelser klar energier , du stadig har nogle auriske syn ! Du kan også se farverige lyse prikker lejlighedsvis . Men der er stadig plads til forbedringer ! Hvis du ikke kan se dem , det er fint , bare følge disse trin for at styrke dine øjne !
2 .
første kig på følgende billede af de to forskellige farvede cirkler med blanktegn i midten . Prøv at un-fokusere dine øjne , så du se tre cirkler i stedet for to . Dit mål er at kombinere disse to cirkler til at skabe en i midten , der har et hvidt kors . Hvis du ikke kan gøre det , med at prøve ! Det tog mig et stykke tid at få hænge af ! Du kan udskrive dette billede , eller tegne en lide det og holde det i lommen , så når du har tid , kan du styrke din perifere vision !

3 .
Næste , lære at føle energien i din aura krop og andre . Personer med aura -seeing kapaciteter kan også mærke en persons aura og er i stand til at skelne , hvad det betyder . For eksempel har du nogensinde gået ind i et rum og følte en dårlig stemning ? Du var ved hjælp af din aura følelse ! At føle en aura , skal du sætte dig selv i en kærlig tankegang . Du vil føle en aura meget bedre , når du er i en højere vibration ! Prøv følelse din aura ved at placere din hånd et par inches væk fra din hud . Mærk varmen , at din krop udsender og magnetisering frastødning . Hvis du ikke kan føle noget , kan du prøve at bringe begge dine hænder et par inches fra hinanden og føler varmen og frastødning da!
4 .
Start iagttage folk mere langvejs fra . Vær meget opmærksom på humørsvingninger, kropssprog , deres stemme , etc , men bliver ikke enwrapped i folks samtaler . Husk, at du forsøger at være mere opmærksom , en kvalitet , der mangler i mange mennesker i dag ! Du kan gøre dette med din familie , venner eller perfekt fremmede . På ingen tid , vil du udvikle en viden om, at du kan bruge til din fordel . En baby sans for at vide er så kraftig , kan de straks vide, hvornår noget er galt og reagerer ved at græde da ingen er i stand til at finde ud af , hvorfor de græder . For eksempel , når en person med ikke så gode intentioner kommer i nærheden af dem, at de smider et anfald ! Dette er en særdeles nyttig færdighed til at udvikle til ikke at blive udnyttet af nogen, og til at beskytte andre, så godt!
5 .

Giv det en gå lige nu ! Kig på en persons hoved med en ufokuseret blik . Sørg for, at de har en hvid baggrund bag dem , så du kan se auraen lettere . Hvis du begynder at se lidt farve , ikke mister dit fokus ! Holde på at kigge på deres hoved og farven bliver tættere ! Nej, er dine øjne ikke spiller os et puds på dig . Du ser en aura !

gode råd og advarsler


 • Practice disse øvelser hver dag ! Auriske syn kommer ikke let , men det er værd tid at lære.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.