hvordan man kan være lykkelig det meste af tiden

Nogle mennesker synes at være tilfredse , uanset hvad der foregår omkring dem . Andre synes utilfreds , selv med god grund til at være lykkelig . Beslutte, hvilken du ønsker at være kan gå en lang vej mod at være lykkelig det meste af tiden .
Vi kender alle mennesker, der er opslidende at være omkring på grund af deres konstante utilfredshed og villighed til at dele det med andre . Send dem denne artikel, hvis du tror det vil hjælpe at lære at være lykkelig det meste af tiden . ! En dobbelt fordel

Du skal bruge:
En beslutning om at være lykkelig
. Viljen til forandring .
Pen eller blyant og papir .1 .
På et ark papir liste ting, der gør dig glad . I en anden kolonne liste over de ting, der gør dig ulykkelig . På bagsiden af papiret eller en anden side listen mennesker på samme måde . Husk at holde listerne private og ødelægge bagefter hvis det er nødvendigt at holde fra at såre nogens følelser . Vær så detaljeret og grundig som muligt .
2 .
På et andet ark papir en liste over de ting, du kan skifte fra din liste over ting , der gør dig ulykkelig . Efterlad en linje eller to mellem hvert punkt . Forlad de ting du absolut ikke kan ændre , og træffe beslutning om at ændre din holdning og handlinger i, hvordan du behandler dem .
3 .

på din liste over ting, du kan ændre form et mål liste . Opdele den i korte og langsigtede mål , at en liste over alle nødvendige skridt nå målene . Arbejde på målsætningen om at nå dem , fordi en følelse af realisering gør en masse for " lykke faktor " . Hold din liste går og opdateret. Husk ikke at være så stive at du ikke kan tilpasse det eller hoppe tilbage i , hvis der sker noget til at bremse dig ned .
4 .
Gør det samme med din liste over folk med en " ulykkelig faktor " . Beslut hvad der kan ændres eller forskellige i, hvordan du behandler dem . Hvis det en aldrende forælder , uregerlige barn eller gnaven ægtefælle kan du tænke på forskellige måder at beskæftige sig med det andet end hvis det var en kollega , nabo eller chef . Brainstorm og tænke på måder at afhjælpe den ulykkelige faktor . Hvis det er et barn , kan du hjælpe dem med deres egne målopnåelse at være lykkelig . Hvis det er en medarbejder at tænke på måder at begrænse eksponering , ændre samtale eller måske endda e-maile dem til denne artikel . Vær omhyggelig med at ikke skabe flere " ulykkelige faktor " for at komme tilbage og bide dig ! Nogle gange er du bare nødt til at lade andre have deres attitude og stil . Alt hvad du kan ændre er , hvordan man håndtere det , vær kreativ .
5 .
Husk at tilbringe mere tid med " glade faktor " folk , når det er muligt. Arbejde hen imod mål , som vil bringe lykke . I stedet for at blive trukket ind i en brokke fest , se på mulighederne for at ændre samtalen til rettelse af problemet eller flytte på . Må ikke være bange eller så stiv du kan ikke tilpasse dine mål , hvis noget sætter dig tilbage . Smil!

gode råd og advarsler


 • Smile nogle gange , selv når du ikke rigtig har lyst til det . Aktionen har   fremførsel værdi .
 • Hvis nogen kommentarer smilende , grine med en ægte smil , det er   smitsom .
 • Depression kan være et medicinsk problem , se din læge, hvis det er nødvendigt.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.