hvordan man kan være lykkelig i nuet

Vi tilstræber altid for den anden side af horisonten aldrig at realisere den sande lykke er kun nået den dag i dag . Denne artikel vil vise dig , hvordan du får glæde , du ønsker lige nu

Du skal bruge: .
masser af action , absolut


1
Første . , bør du gøre alle de planer for nu, og aldrig i fremtiden . Fremtiden er en reel Incognito baseret på dine handlinger på denne dag plus verden ændrer sig meget hurtigt , og selv om det ikke ændrer sig, vil du vide en masse mere af verden i morgen , at ændre dine ønsker og forhåbninger meget hurtigt , så der ikke lave planer for ti år specielt om ting , der måske ikke engang eksisterer længere .

2 .
andet , bør du altid skrive alt ned , du ønsker , og hvordan man får det . Hvis det er et forhold , du ønsker, med en vis person forsøger at se, om , at en person ønsker det også, hvis ikke bare springe det , hvis du vil have X beløb , se hvor lang tid du skal arbejde med dit nuværende job , og hvad du skal studere for at få et bedre job .
3 .
Jo mere handling du tage hen imod , hvad du ønsker , og jo sværere er det , jo lykkeligere du vil være lige så snart du nå det . Sikker på at du sandsynligvis ikke vil opnå det hele i dag , men du gør store fremskridt .
4 .

Endelig aldrig glemme , at så snart du stopper turen , jo længere væk man vil være fra din drøm liv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.