skriftligt aktiviteter for følelsesmæssige traumer

De, der lider følelsesmæssige traumer som følge af en større forandring i deres liv , ulykke eller andre problemer , kan ønske at søge former for hjælp , der udnytter kreativitet snarere end eller i forbindelse med medicin eller terapi . Ifølge en oktober 2009 artikel i " Psykologi i dag " : "Realiseringen af disse traumatiske hændelser mere sammenhængende gør minder om disse hændelser er mindre sandsynligt, at gentagne gange opfordret til at tænke på , og så de kan blive stedt til hvile . "

Skrivning aktiviteter for at hjælpe følelsesmæssige traumer


En 20 oktober, 2009 " Psychology Today " Artiklen er skitseret en terapi procedure , hvor patienterne skrev om deres følelsesmæssige traumer i tre på hinanden følgende dage. patienter, fandt, at de var i stand til at konfrontere deres problemer bedre end dem , der ikke skriver om de problematiske begivenheder og tanker .

Du kan bruge en journal til at skrive om problemer og erindringer . Consulting det på daglig basis kan være meget udrensning , da den hjælper frigivelse vedvarende , smertefuld tanker . Og sørg for at sætte sig ned og skrive for en vis mængde tid hver dag kan hjælpe dig med ansigtet dine følelser . Du kan vende tilbage til det hver dag for et bestemt tidsrum med henblik på at dokumentere deres følelser . Opsætning af en tidsplan kan hjælpe . Udpegning brug af tidsskriftet for en lige uge og en halv time om dagen , kan være nyttige

Skriv dine følelser og lade dem gå


Ifølge James W. Pennebaker ' s " The Power of Memoir . Hvordan man skriver Din Healing Story , " skriver om en traumatiserende begivenhed for så lidt som 15 til 20 minutter om dagen kan hjælpe med at lette lidelse . Bogen fastslår, at den handling at skrive udgivelser stress og buffere immunsystemet på grund af sin handling om frigivelse .

En anden aktivitet , der kan hjælpe dem, der lider går et skridt videre end at holde en journal . En person kan skrive på notebook papir et par minutter hver dag i en fastsat periode . Så i slutningen af ugen eller efter et par dage med meget ærlig skrive , kan den person, samle alle de stykker papir og destruere dem enten ved at smide dem ud , makulering dem eller lade dem gå i naturen . Denne handling udgivelse hjælper folk med at sige farvel til deres traumatiske erindringer .

Tegning fotos eller indsætte fotos på disse historier kan også være et middel til at frigive negativ erindringer .

skrive breve


skrive breve til de mennesker, der har forårsaget smerte , mennesker, der burde blive tilgivet eller til personer , der skal give tilgivelse er en fantastisk måde at konfrontere andre, der ikke længere er i stand til at nå frem på grund af død eller distance .

Ifølge ændrer projektet , skrive breve kan være en stor form for healing . Det gør det muligt forfatteren til at tilgive folk , bede om tilgivelse eller blot fortælle nogen noget, de ikke har , og føler, at de burde . Sitet , amendsproject. com , hilser en bruger til at dele sine smertefulde fortid og diskutere magt tilgivelse gennem breve .

Sæt dig ned og lave en liste over de personer, du ønsker at kontakte en eller anden grund . Skrive dem en ærlig brev , som udtrykker alle følelser og ideer . Sende brevet kan ikke engang være nødvendig. Du skal blot holde det , ødelægger det eller læse det højt , kan hjælpe med at lindre byrden af de tanker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.