ADHD medicin til børn

Behandle Attention Deficit Hyperactivity Disorder ( ADHD ) hos børn kan kombinere metoder såsom adfærdsmæssige ændringer teknikker og brug af medicin . Medicin er nyttigt at kontrollere symptomer som uopmærksomhed , dårlig impulskontrol og hyperaktivitet . Der er muligheder for at drøfte med din læge , når de overvejer ADHD medicin til børn

Stimulerende


Under en stimulans for ADHD er en almindelig måde at løse symptomer . Stimulanser omfatter lægemidler såsom Adderall , Focalin , Vyvanse , Concerta og Ritalin . Stimulanser forbedre fokus og koncentration hos børn med ADHD .

Central Alpha-agonist


Brug en central alpha-agonist for ADHD er en anden mulighed . Lægemidler såsom Klonidin og Tenex hjælpe rolig foregribende angst ofte forbundet med dårlig impulskontrol i ADHD .

selektive serotonin reuptake inhibitor ( SSRI )


At være ordineret en SSRI er en mulighed for børn med ADHD . Nedsat fokus og koncentration kan forbedres ved brug af en SSRI , såsom Prozac eller Zoloft . Ofte forældre føler disse medikamenter er sikrere end stimulanser .

Fordele


Brug en medicin ordineret til ADHD kan være betydeligt gavnligt i at forbedre et barns velfungerende , især i skolen . Forbedret opmærksomhed og adfærd kan resultere i øget tilbageholdelse af materiale og forebygge huller i læring .

Ulemper

afstå fra at bruge medicin til at behandle symptomerne er en beslutning, nogle forældre gøre på grund af recept omkostninger , bivirkninger eller mulighed for misbrug, især med stimulanser . Der er også negative stigma forbundet med at tage medicin for ADHD i nogle lokalsamfund .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.