Internet misbrug & internet afhængighed

Ifølge " The Washington Post , " en 2005-undersøgelsen af Stanford University fandt , at brugen af Internettet påvirker omkring 6 procent af alle relationer og 9 procent af mennesker forsøger at skjule den mængde tid de bruger på nettet . Fremkomsten af Internettet har ført til en ny mental tilstand, der kaldes Internettet misbrug , hvilket undertiden fører til Internet afhængighed

funktioner


Internet misbrug og afhængighed opstår , når en person bliver så optaget af at bruge tid på nettet , at han ignorerer venner , familie og hans ægtefælle . Dette ofte er forbundet med en afhængighed af online- pornografi , spil og chat rooms.

Effects


Når Internet misbrug og afhængighed begynder , de normalt bliver værre med tiden , medmindre nogen griber ind , eller misbrugeren søger hjælp . Sommetider Internet narkomaner ønsker at skære ned på deres tid online , men føler angst , når væk fra en computer .

Overvejelser


Folk er i risiko for at udvikle usunde computer vaner , når de har angst problemer , depression eller andre former for afhængighed og manglende en uden socialt netværk . Dette kan føre dem til at søge social interaktion i chat rooms og internetfora .

Symptomer


Det typiske tegn på en Internet- afhængighed omfatter antage, at online- venner "få " dig mere end de mennesker , der faktisk kender dig , manglende finish rutinemæssige opgaver som gør vaskeri , fordi du var nødt til at gøre noget på nettet og irritabilitet , når de ikke ved en computer .

Solution

Du bør søge hjælp for andre problemer, der kan bidrage til eller få din overdreven brug af computeren, så som depression . Hertil kommer , at mere virkelige liv venner, så du har mindre tid til internettet . Hvis dette ikke hjælper , kan du overveje at deltage i en støttegruppe eller konsultere en terapeut eller psykolog .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.