ballet for angst

Motion er ofte ordineret eller foreslået som en behandling for stress og angst . Ballet , en dans form ved hjælp af yndefulde , præcise bevægelser , bevidst brug af åndedræt og ledsaget til klassisk musik , er en ideel øvelse form for bekæmpelse af angst

Ballet som en kommunal aktivitet


Samvær med andre i en støttende , sikkert miljø og samtidig føre en hobby eller kunstart kan bidrage til at reducere angst .

Motion Væk Stress


Enhver form for motion er en glimrende modgift til stress og angst . Ballet synes bedragerisk let , men en standard time-og-en-halv ballet klasse vil give en intens træning .

Breath


Alle danseformer bruge et bestemt vejrtrækning system , der sætter kroppen på lethed og forbereder den til fysisk arbejde . Åndedrætsøvelser alene er ofte ordineret til patienter med angst og integrere bevidste ånde arbejde med de fysiske krav af ballet klasse stigninger disse ydelser .

Tillid


Udfører et skridt i klassen , der var tidligere troede umuligt , at se kroppen bliver stærkere og forbedre sundheden og kunstneriske færdigheder kan alle tilføje til selvtillid , der kan gå langt i kampen mod angst , stress og depression .

Ballet -Based Motion Metoder

Der er nogle øvelse , der bygger på ballet Barre træk . New York City Ballet Workout , Ballecore , Balocity og Balletone er nogle kodificeret motion metoder undervist på fitnesscentre og tilgængelig på DVD .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.