forklare hypomani

Hypomani er et symptom snarere end en sygdom . Det er normalt et symptom af bipolar lidelse , hvor en person går op i en manisk fase, og derefter går ned ned i en depressiv fase . Men ikke alle med bipolar lidelse går igennem hypomani . Hypomani kan også være en negativ symptom på at starte en ny receptpligtig medicin

Almindelige symptomer


Folk i hypomanic episoder normalt føler stor eller irritabel , fordi intet bevæger sig hurtigt nok . De er fulde af idéer og energi og kan handle impulsivt eller har besvær med at sove .

Tidsramme


Ifølge den diagnostiske og statistiske håndbog for psykiske forstyrrelser '( DSM IV ) , disse symptomer skal vare mindst fire dage i en række i , for at betingelsen for at blive diagnosticeret som hypomani .

Misforståelse


I modsætning til andre typer af maniske episoder , folk oplever hypomani ikke hallucinere eller høre stemmer og der ikke er farlige for andre .

Overvejelser


Lægemidler, der påvirker hjernens kemi , såsom antidepressiva , kan undertiden udløse en hypomanic episode , selv hvis personen er ikke bipolar .

Spekulation

Det er uvist, hvad der udløser en hypomanic episode , men nogle teorier omfatter en kombination af stress og genetiske faktorer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.