humanistiske psykologi rådgivning & terapi

Humanistisk terapi tror på værdien af hele personen og hvordan han relaterer til samfundet . Mental sundhed specialister , der praktiserer humanistisk psykologi tror, at mennesker er grundlæggende gode , og gennem terapi en person har evnen til at maksimere sin egen selvstændige vækst

Definition


Foreningen for Humanistisk Psykologi siger Humanistisk psykologi " er styret af en overbevisning om, at intentionalitet og etiske værdier er stærke psykologiske kræfter , blandt de grundlæggende bestemmende faktorer for menneskelig adfærd . " Terapeuten hjælper kunderne anerkender deres selvværd .

Overbevisninger


Humanistisk terapi tilbyder et unikt perspektiv med hensyn til rolle klienten . SimplyPsychology. pwp. blueyonder. co. uk forklarer unikke aspekter af den humanistiske psykologi . " Humanistisk psykologer ser på menneskers adfærd ikke kun gennem øjnene på den observatør , men gennem øjnene på den person, der udfører de opfører . "

praktiserende


Depression-Guide. com siger humanistiske terapeuter er " ægte , ikke-dømmende , og empatisk og bruge åbne svar , reflekterende lytning , og tentative fortolkninger fremme klient selvforståelse , accept og aktualisering . "

Overbevisninger


Tilhængere af humanisme teori tror folk frit at træffe valg om deres adfærd . En anden central værdi er " folk er grundlæggende godt og har en medfødt behov for at gøre sig selv og verden bedre , " ifølge Simply Psychology .

Forskelle

Humanistisk psykologi teori adskiller sig fra andre psykologiske metoder . Det ser nærmere på forholdet mellem mennesker og samfund og virkningen hver har på den anden side. Humanister tror ikke folk har en patologisk art .

Overvejelser

Humanistisk terapi fokuserer på de unikke kvaliteter i hver enkelt kunde . Det erkender, at mennesker er komplekse individer . Det antages, at hvis folk får vejledning til at udforske og identificere deres selvværd , vil de fremstå som bedre mennesker , og både kunder og samfundet omkring dem vil være en rigere , bedre sted .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.