hvad er de behandlinger af kroniske angst ?

Leve med kronisk angst kan være pinefuld på grund af den følelsesmæssige og fysiske symptomer, der opleves med de forskellige betingelser . Imidlertid kan kronisk angst behandles med succes . Trial-and-error med forskellige typer af behandlingsmetoder kan blive nødvendigt at finde den rette løsning for en given angst

Typer af kronisk angst


Angsttilstande er diagnosticeret i henhold til de typer af symptomer , at en person oplever . Typer af kroniske-angstlidelser omfatter panikangst , fobier , obsessiv- kompulsiv sygdom , post-traumatisk stress disorder og generaliseret angst . Besøge en mental sundhed professionel til at diskutere symptomerne kan hjælpe nogen at identificere den type af kronisk angst , der er til stede .

Psykoterapi


Etablering af et forhold med en betroet terapeut er det første skridt drage fordel af rådgivning til en kronisk-angst . Kognitiv adfærdsterapi teknikker kan hjælpe lære patienterne hvordan man kan ændre det forvrængede tænkning , der kan bidrage til oplevelsen af angst . Terapeuter kan også anvende afspændingsøvelser i løbet af sessioner , der kan genskabes af patienten i hjemmet for at berolige angst . Livsstilsændringer såsom begrænsning af brug af alkohol , spise en sund kost og regelmæssig motion kan også hjælpe med at løse symptomer på angst .

Medicin


Mange forskellige lægemidler er til rådighed til behandling af kronisk angst . Taler med en læge er til hjælp ved at fastslå, hvad slags stof vil være mest effektiv . Antidepressiva ( Prozac , Zoloft ) , stemningsstabiliserende ( Depakote , Tegretol ) alfablokkere ( clonidin , guanfacin ) , atypiske antipsykotika ( Risperdal , Seroquel ) og anxiolytika ( alprazolam , clonazepam ), er alle anvendes i en eller anden form for behandling af angst symptomer . Angst medicin kan indtages dagligt eller anvendes på en efter behov ( PRN ) grundlag . Den type medicin ordineret vil være afhængig af diagnosen og typer af symptomer, er til stede .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.