hvad gør jeg valgte , en psykolog eller en licenseret klinisk vejleder ?

Træffes beslutning om at vælge en psykolog eller en klinisk vejleder afhænger af, hvilken type hjælp du har brug , og den type af ekspertise og uddannelse er nødvendig for at hjælpe dig . Det afhænger også af hvor meget tid du bliver nødt til at arbejde gennem dit problem , og behandlingen metoder enkelte bruger

Psykologer


Psykologer arbejde for at løse de problemer og symptomer, der har resulteret grund af din opførsel . De forhindrer , diagnosticere , vurdere og behandle psykiske lidelser . Snarere end at fokusere på tidligere begivenheder og traumer , er psykologer mere interesseret i de nuværende og med rationale , hjælpe deres kunder til at tænke tingene igennem på en systematisk måde og skabe konkrete løsninger på deres problemer . Selv om de erkender , at en tidligere traumer kan have ubevidst påvirket en klient , deres mål er at hjælpe klienten til at beskæftige sig med de virkninger, den har for dem i øjeblikket , og at træffe rationelle beslutninger og skabe mere realistiske måder at tænke på .

Rådgivere


rådgivere , også kendt som mental sundhed rådgivere , arbejde med kunderne for at behandle og løse følelsesmæssige og psykiske lidelser. De er trænet i terapeutiske teknikker til behandling af depression , angst , afhængighed og selvmordstanker . De hjælper folk med beskæftigelse og uddannelsesmæssige problemer , problemer i parforholdet og selvværd . De arbejder ofte tæt sammen med andre mentale sundhed specialister , og hjælpe i forbindelse kunder med eksterne tjenester . Mange specialiserer sig i bestemte områder som børnemishandling , stofmisbrug eller spiseforstyrrelser .

uddannelsesmæssige forskelle


Udtrykkene psykoterapeut , terapeut og psykolog har tendens til at betegne den praktiserende har en Ph. D.-niveau af uddannelse i psykologi , mens en rådgiver sandsynligvis har en kandidatgrad i psykologi , socialt arbejde eller nogle andre områder af menneskelig tjenester . Den ph. d. -niveau terapeut vil have gået gennem tre til seks år ved en postgraduat uddannelse . Det master's-niveau rådgiver vil have været igennem to -tre år

vælge mellem en psykolog og en Counselor


Psykologer og rådgivere gøre mange af de samme ting . i mange tilfælde er den eneste forskel deres uddannelsesmæssige baggrund . Der er ingen måde at sige , hvilken en er " bedre ", kun at psykologer og rådgivere har specialiseret sig i forskellige ting . Hvis du føler at du har en masse " bagage " fra den måde , du voksede op, eller fra traumer i din fortid , så det kan passe dig bedre til at se en klinisk vejleder , og finde en, der har specialiseret sig i de spørgsmål, du har at gøre med . Hvis du har problemer afbalancere arbejde med dit hjem liv , har problemer i jeres ægteskab, eller finde , at livet i al almindelighed gør dig ulykkelig , kan en psykolog give en mere cut -and-tørret måde at analysere dine problemer og finde løsninger at arbejde for dig .

Yderligere faktorer

Det bør bemærkes, at psykologer ofte opkræve mere pr session , end rådgivere . Også rådgivere er mere tilbøjelige til at gøre gruppen rådgivning og kan være mere fleksible med deres tid og tilgængelighed til at planlægge aftaler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.