hvordan man får en bedre nattesøvn

Har du haft problemer med at sove sidst ? Vil du vende og dreje ? Hvis du er en af de mange mennesker, der finder at få en god nats søvn at være svært kan det være nødvendigt at læse denne artikel . Der er ting , du måske ønsker at forsøge at hjælpe dig sove bedre om natten
1 .
Form en Sleep Schedule . Hvis du har problemer med at sove så kan det være fordi de ikke har en god søvn tidsplan . Din krop er som en maskine , og det skal have tid til hvile , for at genoplade . Din krop kan lide at køre på sin interne ur , og hvis du ikke spiser måltider med regelmæssige mellemrum eller din søvn tidsplan er ude af whack så dette kan påvirke dit helbred . Du er nødt til at vælge en bestemt tid til at gå i seng og stå op hver dag . Hvis du holder din krop på en række tidsplan så kom den tid hver nat vil det genkende det er tid til søvn . Dette kan nogle gange hjælpe dig falde i søvn hurtigere bare ved at have et sæt sengetid .
2 .
må ikke spises eller drikkes efter 8 PM hvis du finder dig selv at spise eller drikke sent ud på natten kan dette være årsag dig til at vågne op oftere . Du bliver nødt til at stå op og gå på toilettet mere i løbet af natten , og dette kan medføre, at du har problemer med at gå tilbage til at sove .

3 .
Medicin til dvaletilstand . Hvis alt andet fejler så er du muligvis nødt til at tage en sove medicin eller herb at sove . Der er flere på markedet . Den ene ting du skal se , er afhængighed . Hvis du tager det hver aften så din krop vil have svært ved at falde i søvn uden den . Så det er en god ide kun at tage det hver par nætter eller hver anden aften . Men værderfor du ty til dette, så prøv en varm glas mælk før sengetid !


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.