hvordan man får social sikring handicap for dissociative identificere lidelse

Dissociative identitet lidelse ( DID ) er en psykologisk tilstand, hvor en person har to eller flere særskilte personligheder . Disse personligheder skal " tage over " til tider . Mange mennesker med DID er i stand til at fungere ganske godt og arbejde på en række arbejdspladser . Dog kan DID være invaliderende for nogle mennesker . Hvis andre personligheder komme ud på en regelmæssig basis , især hvis de er barn personligheder , og hvis den pågældende har begrænset kontrol over denne kobling , kan det skabe problemer på arbejdspladsen. Mennesker med DID kan kvalificere sig til social sikring invalideforsikring ( SSDI ), hvis de ikke er i stand til at arbejde på grund af deres tilstand
1 .
Tal med din læge om , hvorvidt din tilstand forhindrer dig i at arbejde , og hvor længe du skal forvente at være i stand til at arbejde . Folk kan kun kvalificere sig til SSDI om deres symptomer kan forventes at forhindre dem i at arbejde i mindst ét år.
2 .
Vær meget specifik om, hvordan dine symptomer forhindrer dig i at arbejde , når de udfylder former for social sikring . Vær opmærksom på, at personen vurderer Deres krav ikke kan være bekendt med DID . Hvis nogen anmoder om SSDI for skizofreni , kan den person, vurdering af ansøgningen ikke ved en masse om denne betingelse , men de har sikkert hørt om det før . De ved sikkert, at mennesker med skizofreni undertiden høre stemmer og kan sikkert forestille sig, hvordan der kan gøre det vanskeligt at opretholde beskæftigelsen . Men de kan aldrig selv hørt om gjorde før , og måske har ingen idé om hvordan det ville påvirke evnen til at arbejde .

3 .
Spørg din læge , terapeut , og alle andre behandlere til at være meget konkret om dine symptomer og hvordan de forhindrer dig i at arbejde i din journal , og under alle papir, de er bedt om at udfylde af Social Security , så godt.
4 .
Hvis du har andre diagnoser i tillæg til DID , skal du sørge for at inkludere dem på dine papirer og være sikker på, ansatte i sundhedssektoren omfatter dem i de oplysninger, de sender til Social Security . For eksempel , også mange mennesker med DID lider af ting som store depression og post-traumatisk stress lidelse . Social Security har en liste over de forhold, der kan være invaliderende med specifikke kriterier, som de bruger til at afgøre, om en person er handicappet af disse betingelser. DID er ikke medtaget på denne liste . Hvis du kan påvise, at din gjorde, som er invaliderende som en af disse betingelser , kan du stadig kvalificere sig til SSDI . Dog kan det bare være lettere at påvise, at man er handicappet af noget som depression eller PTSD , hvis du også har en af disse betingelser .
5 .

Saml så mange oplysninger som du kan om din tilstand . Kontakte alle læger , rådgivere , hospitaler , klinikker , skadestuer og andre behandlere , der har behandlet dig for mental sundhed og anmode om kopier af dine poster . Social Security vil anmode om kopier af dine optegnelser for dig , men som regel kun anmode om de nyeste . Men de er forpligtet til at overveje alle de oplysninger, du sender dem , så hvis du sender dem kopier af dine gamle plader , vil disse faktor i beslutningen om, hvorvidt eller ikke du er berettiget til handicap . Sørg for, at de har alle de relevante oplysninger .
6 .
Vær opmærksom på at hvis Social Security føler, at de ikke har nok oplysninger om din tilstand til at tage en beslutning , kan de bede dig om at gennemgå en undersøgelse af en læge efter eget valg . Dette ville sandsynligvis være en psykiater . Social Security vil betale for denne undersøgelse . Problemet er, at nogle læger ikke er meget fortrolig med DID , og nogle tror ikke engang det eksisterer . Hvis du ansøger om handicap på grund af DID , og du er nødt til at blive undersøgt af en læge , der ikke tror på DID , chancerne er han eller hun ikke vil rapportere , at man er handicappet .
7 .
Hvis du skal se en læge valgt af Social Security , beder om, at lægen i løbet af din ansættelse , hvad hans eller hendes mening er omkring DID . Hvis lægen ikke tror på DID , vel vidende , som kan hjælpe dig, hvis du får skruet ned og have til at klage . Sørg for at du forklare dine symptomer grundigt til lægen og sørg for at redegøre for eventuelle symptomer på andre lidelser som depression eller PTSD , som du måtte have . Du kan også tage et brev fra din behandlende læge eller terapeut med dig til udnævnelsen , der viser din diagnoser og dine symptomer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.