hvordan man finder licens alkohol & narkotikakonsulenter

Licenseret alkohol og narkotika rådgivere arbejder med patienter , som kæmper med afhængighed at identificere adfærdsmønstre og problemer forbundet med deres afhængighed af stoffer eller alkohol , ifølge US Bureau of Labor Statistics . Offentlig statistik konstatere, at der var omkring 90. 000 licenserede stofmisbrug rådgivere i USA i 2008 , med det antal forventes at vokse . Finde en licenseret af narkotika og alkohol rådgiver er en simpel proces , takket være midler udviklet af faggrupper , certificeringsorganer og bevillingsnævn .
1 .
Søg brug af værktøj udviklet af faggrupper . Foreninger eller organisationer, der repræsenterer licens alkohol og narkotika rådgivere , som f. eks NAADC , Foreningen for Narkotikamisbrug Professionals , har bygget online værktøjer til at hjælpe dig med at finde en professionel nemt . De fleste sortere licens rådgivere efter by , stat eller postnummer , NAADC 's værktøj giver dig mulighed for at søge i en given radius af dit postnummer . Faglige organisationer deler normalt kontaktoplysninger , såsom telefon nummer eller e-mail adresse , samt links til websteder , at den overførte rådgiver værter .
2 .
Spørg statens licenskontor . Fordi licens alkohol og narkotika rådgivere skal opfylde specifikke statslige krav til at modtage og opretholde en licens , der søger gennem et statsligt licenskontor er en enkel måde at finde en rådgiver . Næsten alle statslige licenser boards tilbud søgbare mapper for at finde licens rådgivere i dit samfund . For eksempel indeholder den Maine Office of Licensing og registrering hjemmeside et link for at finde en autoriseret rådgiver eller søge gennem en liste over licenshavere inden for staten .

3 .
Stol på attesterende organisationer . National Addiction Technology Transfer Center , en nonprofit netværk af afhængighed nyttiggørelse tjenester , fastholder en søgbar database over attesterende organer i alle 50 stater , District of Columbia , Puerto Rico og Jomfruøerne . Du kan vælge dit land eller område fra en interaktivt kort og finde links til din tilstand 's certificeringsorganer for alkohol og narkotika rådgivere , som alle har mapper eller søgeværktøjer til at finde godkendte fagfolk .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.