hvordan man kan besætte mindre

Har du svært ved at fokusere , når dit sind løber ud i retning af din nuværende bekymringer ? Ønsker du at besætte mindre over , at visse personer , der holder affyret ind i dit hoved ? Med disse enkle trin, du kan roligt disse tvangstanker og koncentrere sig om dine prioriteter

Du skal bruge: .
dig selv
. Et tidsskrift .
Musik .
Bøger.

Film .
Simple distraktioner .


1 .
Start en Journal . Ofte situationer, hvor tvangstanker vender tilbage for at hjemsøge dig , skrive dem ned på papir kan hjælpe befri dig selv for disse tanker og følelser . Når du skriver dem ned , tænk din dagbog som en skraldespand slags , så hver obessive troede, du skriver ned er ved at blive " smidt væk " . Få dem ud af dit hoved , så du kan gå videre til vigtigere ting . Husk, at disse tanker er ikke mere at tanker , og du har mulighed for at koncentrere sig om andre ting og gå videre i en sund produktiv måde .

2 .
Læs en bog . Læsning er en fantastisk måde for let at distrahere dig selv fra tvangstanker og følelser . Læser en bog med en kreativ , spændende historie kan sutte dig i og hjælper dig koncentrere dig om noget sjovt og mere positivt , end hvad der generer dig . Kig efter en bog , du været defineret til at læse i et stykke tid , eller noget der bare lyder sjovt , der ikke tager en masse koncentration . Dit sind vil sandsynligvis vandre , men hvis historien er noget , du nyder det vil gøre det så meget lettere at fokusere på de tegn og plot .
3 .
Lyt til noget musik . Pick musik, der gør dig glad . Musik , der er optimistisk , og ikke alt for dyster . Hvis du er besat om en bestemt person ikke begå den fejl at lytte til musik , der minder dig om denne person . Det kan ofte gøre tvangstanker værre . Udforske nye bands , du har hørt om , så spørg venner for anbefalinger og finde noget musik , som du virkelig nyder .
4 .

Exercise. En anden god måde at flytte dit fokus til noget positivt er at udøve . Gå til gymnastik , lytte til nogle af dine yndlings musik , og få en wokrout i. Ikke blot vil du have mulighed for at lade dit sind vandre , men du vil gøre noget positivt med dette tidspunkt snarere end at sidde rundt ondt af dig selv . Sæt din obsessiv følelser ind i en god træning . Det er tilfredsstillende at få denne energi ud i noget konstruktivt , og du vil sikkert føle sig bedre , når du er færdig .

gode råd og advarsler


 • Gør ting, der gør dig glade og er distraherende

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.