hvordan man kan frigøre raseri

Den daglige trædemølle stress i den moderne verden bygger op i mennesker fra tid til anden . Som vrede og stress bygge , mange mennesker finder upassende måde at reagere på , at stress . Her er nogle sunde alternativer
1 .
Gå videre og skrige , helst i en hovedpude . Alle ønsker at skrige fra tid til anden . Nogle menneskers liv er tilstrækkeligt hårdt, at de måske lyst til at skrige flere gange om dagen . Men det er kontraproduktivt at skrige på andre eller at skrige i situationer , der kan føre til negative konsekvenser . Det er forkert at skræmme en familie og naboer . Find de mest isolerede og /eller lydisoleret placering er muligt og slip raseri . Vær forsigtig med ikke at skade sit eget stemmebånd .
2 .
Lav en syndebuk marionet . Denne dukke eller dukke vil tage al den negativitet , at man kan være følelse og tænker om verden . Misbruge den , slog det , råbe det : det er altid uendeligt meget bedre til at frigøre ens fjendtlighed på en bussemand marionet end nogensinde genere sig ved dumpning på andre .

3 .
købe nogle billige kopper , tallerkener og andre genstande . Når aggression bygger for højt , så smadre en af de billige varer . Det er aldrig klogt at skade nogen produkter , som en virkelig værdier under anfald af vrede . Ligeledes bør denne praksis ikke udføres, når og hvor gør det måske skræmme andre .
4 .
puder er bemærkelsesværdigt holdbare . Når følelser komme til at blive for meget , og fik sin pude og få alle de sårede og fjendtlighed ud og væk . Igen skal man passe på ikke at beskadige ens billede og /eller at skræmme andre . Gør dette derhjemme , når man er alene .
5 .

Drej vrede i handling . Organiser med andre for at bekæmpe uretfærdig arbejdsvilkår , love og andre spørgsmål om, hvilken en cares .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.