hvordan man kan helbrede panikanfald for de sygdomsramte i en ung alder

Panikanfald er skræmmende og ofte invaliderende , især for unge mennesker . Lidelsen kan ofte være svært at diagnosticere , men når det har været, er det som regel kan behandles . Du kan lære at genkende panik hos børn og teenagere og hvordan der skal reageres med den rette behandling

Sådan diagnosticere og behandle panikangst hos unge


1 .
Panic angreb er en skræmmende form for angst i alle aldre , men kan være særligt skræmmende for børn og teenagere , der ikke kan forstå , hvad der sker med dem . Panikangst ikke ofte forekommer indtil ung voksenalder . Panikanfald kan være chokerende og frygt-provokerende , der ofte vises ud af ingenting . Der er flere måder at tackle de irriterende og ofte invaliderende lidelse, der berører cirka 1,6 procent af voksne amerikanere ( anslået 3 millioner mennesker ) . Så mange som 10 procent af unge mennesker er blevet diagnosticeret med panikangst .
2 .
Børn og unge med panikangst har uventede og gentagne perioder med intens frygt eller ubehag , sammen med symptomer såsom som racing hjerteslag eller åndenød . Disse panikanfald kan vare minutter til timer . Panikangst ofte begynder i ungdomsårene , selv om den kan starte i løbet af barndommen . Panikanfald kan forstyrre et barns eller en ung relationer , skolearbejde og normal udvikling .

3 .
Panic angreb har en temmelig forudsigelig begyndelse, en midte og en slutning, men alligevel kan være svært at håndtere . Almindelige symptomer omfatter en racing hjerte , åndedrætsbesvær , uklarhed og brystsmerter .
4 .
Angst lidelser, herunder panikangst , er meget behandles for folk i alle aldre . Flere medikamenter kan hjælpe med at forhindre panik angreb. Individuel eller familieterapi kan gavne en kæmper barn .
5 .

Familiemedlemmer kan arbejde sammen om at lære stressreducerende foranstaltninger eller måder at undgå uenighed bidrage til at mindske sandsynligheden for en panik angreb . Barnet kan blive undervist teknikker til at forhindre udbrud af en panik angreb . Undertiden en kombination af terapi og medicin er optimal .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.