hvordan man kan reducere angst øjeblikkeligt

Hvis du gerne vil reducere angst , der er mange naturlige retsmidler du kan prøve . Masser af mennesker kæmper med ængstelighed hver dag, men du behøver ikke at være en af dem . Brug disse nemme metoder til at bringe på en stress-frit liv
1
Spil en omgang for at reducere angst . . Dette kan hjælpe med at tage dit sind ud dine bekymringer og kan give stress relief . Hvis ingen er i nærheden, kan du prøve et puslespil eller kabale .
2 .
at afhjælpe fysisk stress , krølle noget eller pop emballage bobler . Dette frigiver spændinger i musklerne , og lyden hjælper slukke ængstelige tanker .

3 .
drikke noget varmt er en fantastisk måde at reducere angst . Varmen af Pokalturneringen i dine hænder og duften af drikkevarer kan hjælpe lindre din stress væk .
4 .
spise majs er fantastisk for forvaltningen angst . Tro det eller ej , har majs 's pantotensyre vist sig at øge stress og angst reducere hormoner . Det er også fyldt med thiamin , som er et næringsstof , der forbedrer klarere tænkning og en sænkning af stress .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.