kronisk depression & svær angst

Depression og angst er i stigende grad almindelige psykiske sygdomme, der rammer millioner af amerikanere hvert år . Trods forskelle i hver tilstand , de ofte optræder sammen , hvilket gør virkningerne af disse sygdomme mere skadelige . Forståelse af karakteristika for hver tilstand er det første skridt for at identificere og behandle dem

Fakta


Ifølge den angst Association of America , påvirker angstlidelser 40 millioner amerikanere hvert år , hvilket gør det til det mest almindelige psykiske sygdom i Amerika . Depression påvirker 20. 900 tusind amerikanere årligt

Link mellem depression og angst


Depression og angst er ikke det samme tilstand; . men disse humørsvingninger forekommer ofte i enighed med hinanden . Den samtidig forekomst af depression og angst resultere i en øget sværhedsgrad af symptomer , længere og sværere behandlinger og en øget risiko for selvmord .

Ligheder


Mange af kendetegnene ved depression er ensbetydende med de svær angst , såsom irritabilitet , muskelspændinger , hovedpine , søvnbesvær og svært ved at koncentrere .

Forskelle


Den energi niveauer mellem depression og angst er meget forskellige som depression er forbundet med lavere niveauer af energi og øget træthed . Depression er karakteriseret ved en følelse af håbløshed , tristhed , og manglende interesse . Angst er defineret ved en følelse af panik , rastløshed , irrationel frygt og vedvarende bekymring .

Behandling

Som depression og angst er begge humørsvingninger , deres behandlingsmuligheder er meget ens . Anti-depressiva er normalt ordineret til begge betingelser, ofte i samarbejde med kognitiv adfærdsterapi .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.