kultur forskelle inden for bipolar lidelse behandlinger

Bipolar lidelse rammer personer i alle kulturer og baggrunde . Ifølge National Institute of Mental Health , lider 5. 700 tusind amerikanere fra sygdommen . Dog kan kulturelle forskelle med hensyn til behandling påvirke inddrivelsen resultater . I " Picture This ", en omfattende kig på bipolar lidelse , Dr. William B. Lawson , formand for psykiatri afdeling på Howard University , siger : " Der er en tendens i mange sundhedspersonale [ til ] undlader at anerkende kulturelle forskelle i forskellige befolkningsgrupper . "

Diagnose


Bipolar lidelse kan være en vanskelig sygdom at diagnosticere , specielt i mindretal samfund , hvor de kulturelle misforståelser kan opstå mellem læge og klient . For eksempel kan afrikansk-amerikanere være mere tilbageholdende med at diskutere personlige emner med psykiatere . Til gengæld kan en psykiater misforstår denne adfærd som " hemmelige " og forbinder det med en form for psykose ( for eksempel skizofreni ) i stedet for symptomer , der peger på bipolar lidelse . Ifølge Dr. Lawson i " Picture This ", 90 procent af afrikansk-amerikanere , der søger behandling med symptomer på bipolar lidelse er fejldiagnosticeret med skizofreni .

kulturelle overbevisninger


kulturelle overbevisninger og normer er specifikke for visse etniske samfund kan blande sig med personer, der modtager behandling for bipolar lidelse . Desuden kan indvandrersamfund holde forskellige spirituelle overbevisninger , at mental sundhed udbydere forkert opfatter som ulige ( for eksempel troen på spiritus) , og dette kan have en negativ indvirkning på diagnose og behandling af sygdommen .

Drug Behandling


Korrekt håndtering af stemningsstabiliserende medicin , såsom lithium , og andre stoffer , såsom antikonvulsiva (fx carbamazepin ) , behandle mani og depression hos bipolære patienter hjælp . Imidlertid ældre generation bipolar medicin tendens til at forårsage flere bivirkninger , ligesom tardiv dyskinesi-gentagne bevægelser og rystelser-. i mindretal

Sprog


Ifølge McMan 's Depression og bipolar web , De Forenede Stater har den femte største spansktalende befolkning i verden . Sprogbarrierer i at diagnosticere og behandle nonnative bipolar patienter kan påvirke af en person til at søge passende omsorg for symptomer .

Overvejelser

Kulturelle kompetence i behandling af bipolar lidelse refererer til evne til mental sundhedsprofessionel at være opmærksom på en patients kultur og være følsomme over for kulturelle normer , tro og praksis ved behandling af sygdommen . Vigtigst , som tager fat på tværs af kulturelle spørgsmål mellem bipolare patienter og mental sundhed udbydere kan reducere forværring af psykosociale stressfaktorer , depression og mani , som udgør forskelligt på tværs af kulturelle fællesskaber .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.