medicin til nervøsitet & angst

Angst og nervøsitet er normale følelser . Alle oplever dem . For nogle mennesker , dog angst går ud over en lejlighedsvis oplevelse og bliver en lidelse . I disse tilfælde kan medicin være nødvendig

former for medicin


Beta-blokkere og anti-angst medicin som benzodiazepiner er de hurtigste handler medicin mod angst og nervøsitet , mens antidepressiva kan tage uger at blive effektiv . Beta -blokkere behandle angst ved at kontrollere fysiologisk effekter som overdreven sveden . I mellemtiden , antidepressiva behandling af angst ved at regulere neurotransmittere , ligesom serotonin , der påvirker humøret .

Kom Behandling


Du er nødt til at se en læge for at få medicin for nervøsitet og angst . De vil køre test til at diagnosticere en angst og til at finde nogen underliggende årsager til din tilstand .

Alternativer


Uanset om din læge anbefaler anti-angst medicin , er det også tilrådeligt at konsultere en terapeut til at lære at klare . Også overveje en ændring i dine spisevaner . Spise en afbalanceret kost kan forbedre dit humør .

Side Effects


Medicin til nervøsitet eller angst kan give bivirkninger som hovedpine , mareridt , svimmelhed , intestinal ubehag , kvalme , forvirring , eller træthed . Har din læge forklare de mulige bivirkninger af medicin , før du begynder at tage det .

Advarsel

Anti-angst medicin som benzodiazepiner er vanedannende . Du risikerer at opbygge et tolerance eller at blive afhængig , hvis du tager dem i længere tid . Du vil aftage af dem gradvist og under vejledning af en læge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.