storme & angst

Børn og voksne kan opleve intens angst , når en storm opstår eller truer med at opstå . Vejret angst er ikke ualmindeligt , ifølge Dbpeds. org . Det kan blive til en fuldstændig blæst specifik fobi , hvis det ikke er rettet

Overvejelser


Hvis du har været involveret i en oversvømmelse , tornado eller orkan , angst er tilbøjelig til at opstå, når ens betingelser opstår , eller når du forventer, at de kunne ske . Post traumatisk stress syndrom kan omfatte flashbacks og mareridt af den begivenhed, du oplevede, at bange og traumatiserede dig . Selv hvis du ikke har haft en direkte erfaring , er det stadig meget muligt at udvikle storm angst .

funktioner


Et eksempel på storm angst medfører en overdreven og konstant frygt for, at der fremkaldes ved fremskrivning eller den faktiske tilstedeværelse af en specifik situation eller ting . Hvis du hører torden og se lyn , kan denne prompt den angst , og du kan opleve en følelse af skræk eller lammende frygt .

metode


Hvis dit barn har storm angst , eksperter anbefaler , at du tager barnet ud i en ikke-elektriske storm til en tur eller bare gå ud på din veranda og udvide din hånd , og dit barns , i regnen . Dette lader barnet , eller endda en voksen , som kæmper med denne type af angst , ved, at der er intet at frygte .

teknikker, der anvendes


Når en person har frygtelig angst , går i terapi kan hjælpe . Afslapning strategier bliver undervist samt kontrolleret vejrtrækning og muskelafslapning.

taler om det

Storm oplevelser diskuteres og efterhånden patienten er udsat for den frygtede situation . Angst kan kontrolleres , når en person erfarer, at han kan stoppe ubehagelige følelser og tanker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.