Hvad er tegn og symptomer på uopmærksom tilføje ?

leve med et barn med uopmærksomme Attention Deficit Disorder ( uopmærksomme ADD ) kan synes at være som en rutschebane . Nye projekter , der synes let at udfylde må ikke være let for barnet med uopmærksomme ADD . Liv for disse børn er fuld af nye muligheder og påvirkninger . Udfordringen for forældre og lærere hjælper barnet klare uorden og lære at holde fokus på én opgave ad gangen .

synes ikke at lytte


Børn med uopmærksomme ADD synes ikke at lytte til retninger , selv når præsenteret i en en -mod-én miljø. Ifølge healthcentral. com , skyldes det, at barnet bliver stimuleret af andre aktiviteter , elementer eller tanker og forsøger at koncentrere sig om alt for mange ting på én gang og derfor er ude af stand til at koncentrere sig om nogen af dem .

Trouble følgende retninger


Børn med ADHD har en tendens til at have problemer med følgende retninger og gennemføre et projekt til sin afslutning , efter healthcentral. com og helpguide. com . Der er mange grunde til, at barnet måske ikke være i stand til at følge anvisninger . Hun kunne være blevet distraheret , mens de fik retninger og ikke forstod dem grundigt . Eller kan hun få distraheret af en anden opgave , mens du arbejder på et projekt , og forlader projektet ufuldstændige til at starte en ny opgave . Undertiden distraktion vil ikke resultere i et barn starter et nyt projekt , men glemmer skridt til at fuldføre opgaven ved hånden .

manglende organisation


uopmærksomme ADD kan gøre organisationen færdigheder svært for et barn at udvikle sig. Helpguide. com og healthcentral. com både angiver børn med uopmærksomme ADD kan have svært ved at færdiggøre skoleopgaver , såsom lektier , fordi de ikke kan sidde ned i en længere periode og er fortsat organiseret nok til at indsamle de nødvendige oplysninger for at fuldføre opgaven . Studerende med uopmærksomme ADD kamp med at holde organiserede optegnelser og filer såsom skole notebooks for de enkelte klasser .

Undgår komplekse opgaver


Et barn med uopmærksomme ADD vil undertiden undgå opgaver , der kræver flere opgaver eller stærk organisation færdigheder . Ifølge den helpforadd. com hjemmesiden , vil barnet undgå disse opgaver , fordi hun ikke er interesseret i projekter , der tager en lang tid . Manglende evne til at koncentrere sig i længere perioder af gange på en enkelt opgave resulterer i børn med uopmærksomme ADD vælger kortere projekter, der er lettere at gennemføre med et minimalt antal trin .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.