IEP mål & mål for angst

Ifølge en artikel om WebMD. com , kan udtrykket barndom angst omfatter separationsangst , social fobi , og generel angst , hvor børn bekymre sig om . være væk fra deres familier , er ekstremt ubehageligt socialt i skolen , er eller meget bekymrede for fremtiden , hhv . Føderale lov kræver , at ethvert barn med handicap har en IEP , eller Individualiseret Education Plan .

A Proper IEP


Det første skridt i at få en ordentlig IEP er at vurdere barnets angst niveau og dens indvirkning på hans skole erfaringer . Barnets nuværende præstationsniveau sammenlignet med , hvad andre elever hans alder ved at gennemføre i klasseværelset , er at indgå i IEP , ifølge loven . Andre føderale krav omfatter årlige mål for den studerende , som vil være ansvarlig for barnets mål på kort sigt resultater , en specialundervisning tjenester sektion , at detaljer , hvilke vejledninger og tjenester skolen vil følge og give , hvor meget af den studerendes tid vil blive brugt i et klasseværelse med ikke-handicappede børn , en gennemgang tidsplan for den studerendes fremskridt , og en overgang plan for barnets fremtid , især hvis han går ind i high school .

Mål annonce Målsætninger for Angst


Nøglen til at skabe en succesfuld IEP er at tage fat barnets specifikke bekymringer og niveauer af kommunikation i klasseværelset med trin for at bygge sin selvtillid . Ifølge det amerikanske Department of Education 's artikel om at skrive IEP 's , det ultimative mål for en IEP bør være at hjælpe barnet deltage og gå med den generelle studieordning , deltage i fritidsaktiviteter , og socialisere med både handicappede og ikke-handicappede børn . Planen består af tre mål sæt : årlige mål , benchmark mål og målsætninger . Når du skriver årlige mål , bør lærerne overveje hvad der kan hjælpe eleven at holde op med klassen , hvad der med rimelighed kan forventes af den studerende , og hvilken adfærd forhindrer ham i at klasseværelset succes . Mål er små trin mellem den årlige mål og den nuværende adfærd , og benchmarke mål viser større bedrifter mellem årlige mål og nuværende adfærd .

specifikke eksempler på mål og mål


Fordi børn med angst har problemer socialt samspil med jævnaldrende og har lav skolegang , mange IEP mål for disse studerende omfatte kommer til skolen og interagere i klasseværelset . For eksempel har David , en 13- årig case for en akademisk papir på IEP 's , angst og nægter at komme i skole . Det første mål for sin plan er at gå i skole regelmæssigt , startende med to klasser om dagen . De benchmarks for dette mål er at deltage i disse to klasser i fem dage i træk, derefter fire klasser til otte ud af ti dage, derefter fem klasser og frokost for otte ud af ti dage, og derefter en hel dag med klassen for otte ud af ti dage.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.