almindelige årsager til svær depression

Depression er en alvorlig medicinsk tilstand karakteriseret ved en følelse af værdiløshed , skyld og hjælpeløshed . Depression kan påvirke en persons evne til at fungere i den handling i dagligdagen . Depression kan påvirke følelser , mentale tilstand og endda forårsage fysiske symptomer så godt. En person , der lider af alvorlig depression kan endda finde det vanskeligt at udføre enkle handlinger, såsom at komme ud af sengen om morgenen og få tøj på. Major depression er en medicinsk tilstand , der skal tages alvorligt, som det påvirker alle aspekter af en persons liv .

Symptomer


Symptomerne på depression kan variere afhængigt af den enkelte . En person kan eller kan ikke have alle de klassiske symptomer forbundet med depression . Symptomer på depression omfatte tab af appetit , træthed , koncentrationsbesvær , tristhed , perioder med gråd , hovedpine , søvnløshed eller sover for meget og følelser af irritation . Folk , der lider af depression ofte miste interessen for sex , aktiviteter og kan have tanker om selvmord .

Årsager


Der er flere mulige årsager til depression . Det synes at hidrøre fra en kemisk ubalance i hjernen . Arvelighed kan spille en rolle i depression , da det ser ud til at køre i familier . Visse begivenheder i livet kan udløse depression . Traumatiske begivenheder såsom død af en elsket en eller høje niveauer af stress , såsom kroniske bekymre sig over de finansielle byrder kan føre til depression . Der er andre årsager til depression , såsom narkotika-og alkoholmisbrug . Bestemte receptpligtige medikamenter kan også udløse depression .

Diagnose


tilstand depression kan være forholdsvis nemt diagnosticeres men fastsættelsen af årsagen kan være mere vanskeligt. En læge vil tage en familie historie , lave en lægeundersøgelse og derefter bestille flere tests såsom blodprøver , røntgen , hjernescanning og andre til at udelukke en underliggende medicinsk tilstand . Sundhedsmæssige betingelser som kræft og hjertesygdomme kan forårsage depression . Folk , der lider af psykiske sygdomme såsom skizofreni kan også lider af depression . Major depression er også set hos mennesker , der har spiseforstyrrelser som anoreksi eller bulimi . Hvis en underliggende psykisk eller fysisk helbredstilstand er roden af depression så denne betingelse skal behandles for at behandle depression såvel . Hvis depression er forårsaget af en ordineret medicin , kan lægen som regel rette op på situationen ved at ændre medicinen .

Self-Esteem


Folk , der har lavt selvværd ofte lider af depression . De kan have en pessimistisk holdning om sig selv og livet i almindelighed . De føler sig ofte uværdig af kærlighed og respekt . Deres liv kan være fyldt med problemer, som de kan tilsyneladende ikke finde løsninger på , og de kan blive overvældet med det pres at leve. Mennesker , der lever med denne type en holdning kan let synke ned i en dyb tilstand af depression , fordi de simpelthen føler, at livet er ikke værd at leve . De kan langsomt trække sig tilbage fra samfundet og kan blive selvmorderisk . Det er en farlig situation, fordi selv nære venner og familie ikke kan indse , at en person, de holder af , er så alvorligt deprimeret . Det er vigtigt at søge hjælp , hvis deprimeret , eller hvis du kender nogen, der kan være i sådan en svær tilstand af depression .

Skift

Selv ændre normalt betragtes som en gavnlig og nødvendig del af livet , ikke alle mennesker tilpasse godt at ændre. Faktisk kan nogle mennesker bliver deprimerede , når pludselige der sker ændringer. Ændringer, såsom et nyt job , skole eller flytte til et andet sted kan udløse depression . Børn og teenagere kan være specielt udsatte for depression i løbet af større ændringer , som forstyrrer deres liv og regelmæssige rutiner . Selv om denne type af depression oftest løser som den person acclimates til de nye forhold , er det vigtigt at være opmærksom på personlighed ændringer, der kan forekomme især hos børn og teenagere .

Betydning

Ifølge selvmord. org ubehandlet depression er den største årsag til selvmord . Depression er ikke bare gå væk , selv om symptomerne aftage fra tid til anden . Det er en betingelse , der kræver behandling . Leve med kronisk stress kan også føre til depression . At lære at håndtere stress kan hjælpe med at forhindre depression . Der er hjælp til rådighed via mental sundhed faciliteter og støttegrupper . Tidlig indgriben og korrekt behandling er den bedste fremgangsmåde for at bekæmpe depression .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.