effekterne af at arbejde nattevagt

Arbejde på natholdet kan være en attraktiv mulighed for alle, der ønsker at frigøre sig fra den 9- til -5 rutine . Bureau of Labor Statistics forlydender om, at mange arbejdere, der arbejder sådanne omlægninger gør det på grund af personlige præferencer , ønsket om at deltage i undervisningen i løbet af dagen , eller til brug i familielivet . En natlig arbejdsliv er ikke uden ulemper , dog . Undersøgelser har vist, at suppleant-skifteholdsarbejde kan have en negativ effekt på dit helbred , med et skift , der består hovedsageligt af Nattetimer , hvorvidt sent ud på natten eller natten , idet specielt dårligt .

fordøjelsesproblemer


Den Centers for Disease Control siger , at nogle forskningsresultater har vist, at forstoppelse , mavesår og andre maveproblemer forekommer oftere i skifteholdsarbejdere end i dem, der arbejder døgnet tidsplaner . Fordøjelsen følger en døgnrytme , eller kroppens indre ur , og skifteholdsarbejde kan forstyrre disse mønstre ved at tvinge dig til at gøre ting som spiser og bruge badeværelset på tidspunkter , der ikke er en del af kroppens normale rytmer . Mave og fordøjelsesproblemer kan også opstå om natten, fordi der ofte salgsautomat mad er alt, der er til rådighed .

Diabetes og fedme


En undersøgelse fra Harvard og Brigham 's Women 's Hospital i Boston fandt , at med forsøgspersoner spise og sove på en nattevagt tidsplan og spise ens mad , tre ud af otte deltagere begyndte at vise insulinresistens og blodsukker stigninger almindeligt forekommende hos diabetikere eller prediabetics . I undersøgelsen fandt også, at leptin , det hormon , der hjælper med kalorieindhold brænding , faldt i dens effektivitet , hvilket på lang sigt , øger risikoen for vægtøgning .

Cancer


I 2007 , Det Internationale Agentur for Forskning om cancer , et datterselskab af World Health Organization , der er klassificeret skifteholdsarbejde som en sandsynlig kræftfremkaldende. Forskere sagde nattevagten forårsager kræft , fordi det forstyrrer kroppens naturlige lys-og-mørke cyklus . Hormonet melatonin er produceret på natten, og det menes at forebygge tumor udvikling , men for meget lys kan stoppe produktionen af hormonet og muliggøre tumor vækst .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.