grundlæggende skriftligt aktiviteter for terapi

Skrivning kan være et vigtigt redskab til healing . Mens behandling altid anbefales til nogen form for følelsesmæssige lidelser eller traumer , de to kombinerede --- skriftligt og terapi --- kan gøre for en kraftfuld behandlingsmetode .

Ifølge CNN , en 1988 undersøgelse af James Pennebaker , Ph. D , i "Journal of Consulting og Klinisk psykologi "fundet , at folk var både fysisk og følelsesmæssigt sundere efter at have skrevet om deres følelser .

Skriver hver dag


Skrivning i et tidsskrift hver dag i en uge , kan 15 minutter hver dag , hjælpe befri sindet for dets traumatiske erindringer og giftige følelser . Konfrontere smerter og erindringer kan være med til at frigive dem .

Ifølge en " Psychology Today " artikel ( " Traume og fordelene ved at skrive om det " ) en undersøgelse blev udført på patienter , der lider af følelsesmæssige problemer . De fik besked på at skrive om deres følelser for fire på hinanden følgende dage . Ifølge
" Psychology Today ", " Hvis du har fulgt de mennesker i disse undersøgelser over tid , de meldte sig færre sygdomme , de gik til lægen sjældnere , og de led færre symptomer på depression i fremtiden . De var mindre tilbøjelige til at gå glip af arbejde og skole , og deres præstationer på arbejdspladsen gik op . Disse effekter varede i måneder og år efter at have skrevet . "

Skriv et brev


Skriv til de mennesker , der har voldt dig smerte . Det handler om at skrive et brev , selv om skrivelsen ikke er sendt, er frigørelse . Ifølge til "Livet Positive ", blot at skrive et brev er en handling åbning for nogen eller noget , der kan normalt ikke blive stillet over . Skriv et brev til en person , der har forårsaget skade , og derefter symbolsk slippe af brevet eller anden måde at sende følelser væk .

Skriv om dine frustrationer


Ifølge Journaling på sundheden for det , en hjemmeside oprettet af Mari L. McCarthy , sidder ned i 10 minutter for at skråle i en dagbog om , hvad irriterer , sårer og fremkalder vrede er en sikker måde at lindre nogle af de undertrykte følelser , som samfundet har til formål at tie stille . Udøvelsen beder forfattere til blot skrive : " Hvad drev mig halvtosset er . . . " på toppen af siden , efterfulgt af alle idéer , tanker og mennesker , der kan gøre dig frustreret . Det er vigtigt ikke at filtrere tanker og at være ærlig overfor dig selv .

Skriv for Self-Esteem


Ifølge Writing Reflections hjemmeside , kan du forbedre dit selvværd ved at skrive . Lav en liste over dine fejl og begrænsninger på den ene side af et stykke papir . Derefter lave en liste over bedrifter på den anden side . Hold notering ærlig fejl og resultater , og forsøge at gøre de to sider lige . Hvis de ikke er , arbejder på at skære ud fejl , som ikke nødvendigvis er rigtige .

Skriv at ændre dit liv

Ifølge Skrivning Reflections , kan du lære at blive mere nådig ved at holde en daglig logbog over begivenheder , ting og folk , som du er taknemmelig . Udøvelsen beder folk om at konfrontere de aspekter af deres liv, at de gerne vil ændre : ? " Nu begynder der beskriver , hvordan du gerne vil dit liv se fem år fra nu Er du på vej til at nå dine fremtidige mål Er din nuværende livsstil tilpasset med din fremtidige mål ? Hvis dit liv ikke er , så hvilke ændringer har du brug for at gøre nu for at realisere dine fremtidige mål ? "

Hold dette tidsskrift i årevis, og observere , hvordan dit liv ændringer .

Læs bøger om terapeutiske

Consult " Åbning : The Healing Power of udtrykke sine følelser ", en bog af James Pennebaker , PhD. Bogen skitserer mange øvelser for at skrive-baseret behandling .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.