hvad er akupressur punkt for stress ?

Akupressur punkter bruges til at lindre stress og angst , muskelspændinger og søvnløshed . Brugen af faste finger pres på disse punkter er også kendt for at være til fordel for hovedpine , problemer med bihulerne , rygsmerter og fordøjelsesproblemer . Et enkelt akupressur punkt for stress kan anvendes , eller flere kan være ansat som en regulær rutine at bekæmpe virkningerne af daglige stress og spændinger

Akupressur Point One


GV 24,5 findes i fordybning mellem panden og næseryg , direkte mellem de to øjenbryn . Kendt som det tredje øje punkt , er det et let tilgængeligt sted at lindre stress og spændinger .

Akupressur Point To


CV 17 er placeret i midten af brystbenet , cirka tre finger-bredder op fra bunden af brystbenet . At trykke her kan lindre spændinger i brystet , angst , depression og andre emotionelle forstyrrelser .

Akupressur Point Tre


LU 1 er fundet på den yderste del af brystet nær armhulerne på begge sider af kroppen. Det er 1 til 1-1/2 inches i mod midten af brystet og fire finger-bredder opad fra armhulen . Bruge alle fire fingre i området vil kontakte punkt effektivt . Denne akupressur punkt hjælper lette lettere vejrtrækning og løsner muskelspændinger .

Akupressur Point Four


B 10 er placeret i bunden af kraniet lige under benet højderyggen på virksomhedens halshvirvelsøjlen muskler . Der er et punkt, der ligger på hver side af ryghvirvlerne . Dette punkt er med til at bekæmpe udmattelse , spænding og søvnløshed .

Akupressur Point Five

TW 15 er fundet i midten af skuldrene , ca 1 cm under højeste punkt på skulderen . Fingertryk her kan lindre nervøse spændinger og overkrop smerte .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.