hvordan du opretter en lykke tidsskrift

Med vores travle liv , begynder mange mennesker at føle sig overvældet af ansvar og " har tos " . Det er nemt at glemme , at gode ting sker for os hele tiden . Med en lykke ( eller taknemmelighed ) tidsskrift , kan du minde dig selv om alle de serendipitous ting, der er sket for dig . Derudover skal du bare kan begynde at fokusere mere på de gode ting , og giver mindre tanke til frustrerende dem

Du skal bruge: .
En lille notesbog
. En kuglepen eller blyant .


1 .

Find en tid .
Vælg en tid, som du ved vil være let for dig at spare et par minutter . Mange mennesker kan lide at gøre det lige før seng , så de kan reflektere over deres dag , men jeg ved også en kvinde, der skriver i hendes hver eftermiddag , da hun venter på at hente sine børn op fra skolen. Det behøver ikke at være en enorm tid . . alt fra en enkelt til ti minutter værker
2
Skriv det ned
Der er flere måder at etablere det format-brug hvad der virker for dig ! Nogle mennesker simpelthen en liste over deres lykkelige øjeblikke ved nummerering fra 1 til ( uanset ) , og skrive en hurtig sætning om hver enkelt . Jeg anbefaler dette for at få dig i gang . Efterhånden som du blive fortrolig med den vane , kan du ønsker at udvide disse tanker og skrive stykker, eller endda sider om din lykkelige ting . Du skal heller ikke bekymre dig om , hvor mange ting, du finder hver dag . I første omgang kan du kun se én eller to glade ting kommer din vej . Som tiden går , vil du sandsynligvis se en god ting til at ske mere og mere .
3 .
Kig på små ting .
begyndelsen, og især hvis liv forekommer vanskeligt lige nu , kan det synes svært at finde disse lykkelige øjeblikke . Det er okay at være taknemmelig for den lille øjeblikke , har de en tendens til at bygge op til større dem ! Har nogen holder døren for dig i banken i dag ? Var din hund glad for at se dig ? Har din eye- rullende teen sige tak , når du har bestået sovs ? Disse er perfekt vidunderlige ting at smile over .

4 .
Nyd mere .
Udgifterne blot et par minutter om dagen på denne har flere belønninger . Først, hvis du har en dårlig dag ( og vi har alle dem nogle gange ! ) , kan du se tilbage på dine indgange og husk den lille lykke rystelser du fik fra den fremmede , der komplimenterede dine sko eller den tid, din mand pralede din farsbrød . Men du også kan finde en subtil skift i din tankegang . Du kan finde dig selv at se påskønnelse mere og mere , og følelse bedre om dig selv og din evne til at håndtere tingene .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.