hvordan man ikke være gal om NCAA March Madness

Dette er for alle os der hader college basketball og virkelig kommer tæt på reel vanvid hvert år i marts . Hvad dælen gør NCAA selv står for , alligevel

Du skal bruge: ? .
NCAA Basketball billetter nu!tolerance over for basketball væddemål .
en samlet følelse af ligegyldighed .
kabinetter fuld af junk food .
en syg grandtante .

din mands kreditkort .


1 .
Hvorfor gjorde jeg liste NCAA Basketball billetter toppen ting du skal bruge , når jeg er så tydeligt imod hele hun-bang ? For at få din mand ud af huset så meget som muligt under hele marts måned , selvfølgelig ! Jo mindre han er der , jo mindre du vil høre " Han skyder , han scorer " gjaldede i tv hver 5 minutter ! Få billetter til en kamp på mindst 5 stater væk, så han vil være væk i mindst to dage og to nætter .
2 .

Ok , så hvorfor skal du bruge en tolerance for basketball væddemål ? Lad os se det i øjnene , vil de gå nødder med alle de skøre pools og parenteser og seedings og hvad de ellers kalder det , om du kan lide det eller ej . Så kan lige så godt udnytte det og håber de vinder nogle store satsninger . Bare sørg for at have en pre-basketball enighed om, at du får en procentdel af deres løn for at tillade dem at være så afsættes til noget andet end du for 31 straight dage .
3 .
Du 'll brug for samlede følelse af ligegyldighed til at standse enhver basketball uddannelse , kan han forsøge at give dig død i det spor . Der er faktisk nogle fyre derude , der tror, du kan faktisk godt lide college basketball og marts -jeg går Mad-Ness , hvis du bare forstod mere om det . Må ikke fodre monster med endnu en lille krumme af interesse . Han vil opsluge dig med ubrugelige info og statistik og forudsigelser til det punkt , at selv Dickie V 's stemme ville være en velkommen pause . Men det er OK at vise interesse i, om han stadig er med i opløbet for de store pay-off fra kontoret pulje af grunde, som nævnt ovenfor.
4 .
Stock op på alle de crap junk food du normalt forsøger at holde sig ude af huset . Lav en feed pose fuld af chips , nachos , majs hunde , saltkringler , og lignende. Giv det til ham lige før hver basketballkamp . Hvis hans mund er fuld af Beef Jerky , vil han ikke være i stand til at skrige så højt på dommeren hver spiller . ( kaldes det en spille i basketball ? )

5 .
Dette trin er for de virkeligt skamløse . Gå til din meget , meget syg grandtante hus for måneden . Hun har brug for dig hjælp og støtte . Måske hun vil endda inkludere dig i sit testamente , hvis du er der for hende i hendes nødens stund . Du hører hun indlæst .
6 .
Nu ved jeg du alle kan gætte , hvorfor os anti college basketball fans skal hans kreditkort i løbet af marts Madness . At shoppe , selvfølgelig ! Chaaaaaaarge ! ( ala Wilma og Betty ) .

gode råd og advarsler • Lav så få måltider som muligt under hele marts måned Madness . Dette vil øge effekten af trin 4 ovenfor .
 • Husk , når marts Madness bliver hårdt , den seje shoppe !
 • Ligegyldigt hvor fristende , ikke " uheld " banke for fjernsynet , det er bevoksning eller beslag under rengøring . Han vil probally bare gå købe en ny . Ud over , i al retfærdighed, en brækket tv testamente er grund til at annullere før-basketball aftale foreslået i trin 2 .
 • Må ikke sende mig e-mails og kommentarer informere mig , hvad NCAA står for . Jeg er ligeglad !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.