hvordan man kan acceptere dig selv , dit liv , din virkelighed

En del af at acceptere dig selv er at komme over dig selv . Jep , det er svært at høre .
dag er det i morgen , du bekymret for i går . Vil du virkelig ønsker at begrænse din morgen så godt? . Accepter hvem du er , med alle dine fejl , fejl og udfordringer, og så vil du være i stand til at fokusere på de ting , der rent faktisk betyder noget for dig
1 .
Accepter dig selv , ingen undtagelser.
Jep , du er ikke så god til relationer i almindelighed . Du er nødt til at tabe et par pounds . Du undrer dig over , når hårtab begyndte . Du er i mere gæld , end du nogensinde ville indrømme, at nogen du kender . Du har aldrig færdig med college . Du gjorde ikke ligefrem tage karrierevej , du måtte have . Du har lavet nogle beklageligt beslutninger undervejs . Du har lavet tonsvis af fejl og har ar til at bevise det .
Nu spørge dig selv: Er iført alt dette som en tung undertrykkende vinterfrakke , der holder dig fra at sænke dine arme eller flytter rundt meget godt meget mening ? Nej, det gør den ikke. Fordi mens din fortid med til at gøre dig hvem du er i dag , er din fremtid dit til at forme og det er ikke meget nemt at gøre det , når du har oprettet en mental version af dig selv , der forlader du ikke er plads til selvtillid .
stedet for fortsat at se på dig selv i samme jaded måde , tage et skridt uden for din boble og se det gode . Kan stadig ikke se det ? Spørg en nær ven , hvad med dig de kan lide . Lav en liste over de ting, du er stolt af , hele vejen tilbage til folkeskolen . Post denne liste et sted, man vil se det ofte , og henvender sig til denne liste , når du ikke føler så stor om dig selv .
2 .
Vær selvbevidst og lad det gå.
Ja , du ved, du taler for meget , du er Bossy , du er defensive , er du jaloux . Du kan ændre det , hvis du ønsker , og det er måske et af dine kortsigtede mål , men hvis ikke , så selvbevidste nok til at fange dig selv , men selv-elskende nok til ikke at slå dig op om det . Det er ikke det store af en aftale . Quick-tænk på tre venner . Nævne en ting om hver af dem du finder irriterende . Men du er stadig venner med dem , og chancerne er , har de allerede accepteret dig for hvem du er, herunder alle dine fejl . Forlæng den samme høflighed til dig selv og giv dig selv en tiltrængt pause .

3 .
Lav en kort liste .
Når du har accepteret dig selv , vorter og alt , kan du ændre nogle ting om dig selv . Vi har alle en liste , men ofte disse lister bliver for lange og komplicerede , og derefter intet nogensinde rettet . Indsnævre en kort liste over ting om dig selv , du gerne vil arbejde med. Mind dig selv , at det er bare en liste , en påmindelse , men ikke et mandat . Døm ikke dig selv for hårdt . Kig på dig selv som du ville et lille barn : fejre indsatsen og ikke den rigtige eller forkerte om afslutningen selv. Faktisk , lad os tage det lille barn eksempel et skridt videre : finder et billede af dig selv som et lille barn . Kig ind i de øjne og se din lille selvets muligheder og husk, at du stadig er den samme person , du bare nødt til at genvinde din tro på dig selv som en god person med uendelige muligheder .
4 .

Ingen gør-overs .
Det er dit liv og din virkelighed . Jeg er sikker på du vil helst ikke have fået skilt . To gange. Men du gjorde . Og du kan ikke ændre det nu . Dit valg er nu at acceptere din virkelighed , kan du prøve at lære af det , og derefter se fremad . Det er ok at have beklager , det er ikke ok at straffe dig selv over disse beklager . Lære og udvikle sig . Der er ingen citron love for vores liv .
5 .

vælge livet .
Dit liv er en lineær rejse fremad , fremdrives , ja , af din fortid , men bliver trukket af mulighederne for det ukendte . Du kan sidde i nu og ikke gør noget, eller du kan leve dit liv fuldt ud . Det er ikke , at du skal være kompromisløse . Jeg er sikker på at vi alle har rigeligt at flov eller beklagelse over . Det handler mere om at omfavne den dig i dag , med alt det følelsesmæssige rodet liv graffiti , i stedet for pining for en , at du ikke er . Jeg udfordrer dig til at finde en unflawed person. Ingen er perfekt . Du er ikke , og det er ok .

gode råd og advarsler


 • Hvis du nogensinde finde dit liv at være for overvældende , søge professionel hjælp .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.