hvordan man kan besejre ensomhed

Ifølge ordbogen ensomhed er at være alene eller ensom uden selskab . Du kan være i et rum fuld af mennesker og stadig føle sig alene eller har en følelse af tomhed og isolation , som er omkring folk ikke kan udfylde . Ensomhed er en midlertidig tilstand , som de fleste af os føler sig fra tid til anden . Når vi føler sig ensom , der fortæller os, at vi har brug for nogle følelsesmæssige næring og mennesker kontakt . Nogle mennesker er ensomme på grund af situationsbestemte omstændigheder (såsom et dødsfald , flytning til et nyt sted , eller en skilsmisse ) . Der er nogle ting, du kan gøre for at besejre ensomhed

Du skal bruge: .
Motivation
Vedholdenhed.
Ønske om at få nye venner .1 .
Når du når ud til andre , du føler mindre alene . Du kan ringe til en ven og besøg over telefonen , skrive et brev eller e- mail nogen . Du kan arrangere et møde for kaffe , is , eller en gåtur. Enhver planlagte aktivitet er bedre end at blive hjemme alene
2
tilbringe tid udenfor i naturen . havearbejde , sidder på en bænk i parken , gå tur, eller ser en solnedgang , er alle fantastiske måder at at du føler som om du er en del af noget større end dig selv .
3 .

Frivillige din tid og talenter til andre . Ring til din lokale Frivillige Bureau for at se, hvilke muligheder de har , der ville passe til din personlighed og evner . Når du frivilligt , du hjælpe to personer , en anden plus dig selv . Du kan opleve, at du ikke skal have liv til dårlige alligevel. Frivilligt arbejde er meget følelsesmæssigt glædeligt .
4 .
Prøv noget nyt . Tag en klasse , kan du prøve en ny hobby , lære en ny færdighed , tour et museum , bare komme ud og prøve noget andet du ikke har gjort før . Du kan finde en ny ven , mens du finde en ny interesse på samme tid . Hvis du ikke har prøvet journal , og det kan være meget nyttigt for at få følelser ud . Når du møder nye mennesker , skal du sørge for at give dem et smil , er det værd en tusind ord .
5 .
Pas godt på dig selv ved at spise ordentligt , få din hvile , og motion. Forsøg på at se dine bedste , når du går ud i offentligheden fortæller dem, du holder om dig selv og dit udseende .

6 .
Prøv at holde dit hjem ved at holde det rent og i god stand . Du vil være i stand til at invitere venner og bekendte til dit hjem og føle sig godt om det .
7 .
Hvis der er særlige feriedage eller datoer kommer op , og du har problemer med tanken om være alene , skal du sørge planlægge noget at gøre for dagen . Du kan planlægge på at deltage i en film , eller tilbringe tid sammen med en ven , eller frivillige til at servere mad på en suppe køkken . Bare holde travlt , og den dag vil passere forbi hurtigt .
8 .

Sørg for at du ikke bruger undslipper til at behandle din ensomhed . Alkohol , rygning , mad , fjernsyn , eller endog internettet kan alle blive vane formning. Ingen af disse ting vil give dig den følelsesmæssige forbindelse, du har brug for med mennesker .
9 .
Hvis ensomhed fører til depression sikre, at du opsøger noget hjælp til at overvinde det . Ingen har til at være deprimeret . En mental sundhed rådgiver vil hjælpe dig med at komme tilbage på sporet til at føle bedre hurtigt

gode råd og advarsler


 • Husk at livet er en rejse , ikke en destination
 • dig påly live én gang , og så leve livet fuldt ud

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.