hvordan man kan finde hemmelighederne af glade mennesker

Har du nogensinde spekulerer på, hvordan folk , der altid smil tænke på deres liv ? Har du nogensinde tror, at de er helt anderledes end os normale mennesker ? Nå du er forkert , fordi de kommer til at dele nogle af deres ideer og tanker om det at være lykkelig
1 .
Dit liv har et formål . Du skal være opmærksom på , at du ikke er her for at bare fylde en plads i tid . Du er her , fordi du har et formål at fylde på denne jord og alt det, du gør påvirker mange mennesker om du kender eller det eller ej . Du er unik . Du er speciel .
2 .
Brug en strategi for at skabe lykke . Vi mener, at glade mennesker eller optimisterne er altid glade eller opretholde en uvirkelig tilstand af humør . Nå det er ikke sandt . Optimisterne omarrangere deres stemninger og lade sig lykkelig . Ulykkelige mennesker er godt utilfredse .

3 .
Du behøver ikke at have alt din vej . Det perfektionister , der ønsker alt perfekt ender nyder livet mindre fordi det ikke er dette muligt. De bliver skuffet over de mindste tab .
4 .
Dine mål bør alle være forbundet med hinanden . Hvert mål bør føre mod samme retning . Hvis dette ikke er sandt , du kan have problemer .
5 .

Vedligehold venskaber . Uanset om du inviterer din gode gamle ven , en ny spændende acquaintace , eller lange mistede 5. klasse ven , og disse er alle store relationer , som vi kan drage nytte af . Vi elsker at blive elsket , og vi har også brug for at sprede det .
6 .
Drej på tv'et. Det er kun godt i moderate mængder . Røret kun spiser væk på din tid og gør dig mere deprimeret , fordi det skaber en falsk verden, at man ikke kan muligvis lever i. Slukke for den , og komme derud og begynde at handle ! Husk Nike logoet : Just do it
7
Lær at elske dig selv først . . Acceptere din form, farve , højde , bankkonto størrelse alt om dig . Tænk på de kvaliteter , der gør dig op : den smukke lange brune hår , den bums lige på næsen , eller de lange fingre du har, eller de to store tænder, du har . Gæt hvad dette er hvad der gør dig og kun dig . Der er ingen andre derude som dig . Ikke at betyde noget ?

8 .
Husk dine rødder . Glem ikke din arv . Hvis du ikke kender det , så forskning og undersøge det . Jeg garanterer dig, at du vil være i for en fantastisk tur ! Enhver kultur har nogle fantastiske element om det .
9 .
Vær åben for nye ideer . Verden omkring dig er summende med nye ideer , information , begivenheder, personer og muligheder . Prøv at komme ud af din normale hverdag og udforske omkring dig ! Ved at gøre dette vil du ikke være frustreret over de nye computere i laboratoriet , fordi du tog en klasse . Du vil nyde verdens avancement !
10 .

Vær opmærksom . Vi vil altid have mere , og i den forbindelse , så vi glemmer, hvor langt vi kan være kommet . Sæt farten ned og huske , hvor du har startet fra, og hvor langt du er kommet .
11 .
Root for lokalgrupperne . Hvis du er fra sydsiden roden til Sox . Hvis du er fra Chicago og elsker fodbold derefter deltage i et Chicago Fire fodboldkamp ! Hvis du er fra Serbien , har du en masse fantastisk tennisspillere til at juble for ( de har det godt ! ) . Hepper på dit hjem team vil hjælpe dig faldt en del af et større fællesskab .
12 .
Volunteer . Dette er en fantastisk måde at give noget tilbage til samfundet og hjælpe en person, der virkelig har behov for det . Du vil også få et nyt perspektiv på disse menneskers liv . Du vil helt sikkert blive inspireret .
13 .
Exercise. Folk , der jog eller dyrke sport siger, at de føler stor efter arbejde ud og nyde livet mere . Så gå ud og begynde at udøve ! Du vil få en dejlig sund krop og en fantastisk følelse ved udførelse af noget .
14 .
Laugh ! Dette er en stor naturlig måde at udøve din krop . De fleste af maven og munden muskler arbejde, når du griner . Du kan også straks føle dig bedre . Så knæk en joke med din ven, må du en udenlandsk accent efterligning , gå på Americas Funniest Videos , eller bare gå på Youtube ( du kan finde masser af ting der ) og begynde at grine !
15 .

fjerne de negative mennesker omkring dig . Disse mennesker kun konstant fylde dit liv med en negativ energi . Slippe af med dem eller bare ignorere dem-. vagt du vil føle en meget bedre
16
Hjælp , der nabo . . Måske han /hun er en ældre og har brug for hjælp at tage ud i skraldespanden , måske en ung udenlandsk indvandrer skal oversætte et dokument . Være der for at hjælpe , vil du føle øjeblikkelig tilfredsstillelse .
17 .
Gør tingene , at du er god til . Hvis du følger dine lidenskaber , vil livet være en glæde for dig . Du vil blive øjeblikkeligt mere glad .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.