hvordan man kan fortælle , hvis en, du elsker lider af depression

Alle får deprimeret eller har symptomer på depression på et eller andet tidspunkt i deres liv . Dette kan være forårsaget af en større liv tilbageslag , sorg eller andre spørgsmål , der har påvirket os følelsesmæssigt til det punkt, at vi bliver deprimerede . Normalt , depressionen er kun midlertidig , og vi trækker ud af det uden assistance inden for en rimelig tid . Nogle gange går depression ikke gå væk, og det begynder at skabe en negativ indvirkning på en persons liv . I denne artikel beskrives , hvordan du kan se, om en ven eller elsket en bliver ramt af depression og hvad du kan gøre for at hjælpe .

Du skal bruge:
ven eller elskede
. åbent sind .
tilgængelige ressourcer1
Husk at sorg eller depression i sig selv ikke er en unormal oplevelse . Det sker for næsten alle på et eller andet tidspunkt i deres liv . Depression bliver et problem , når det har en negativ indvirkning på livet og forhindrer personen i at leve og fungere normalt . Hvis du opdager , at din elskede synes ude slags , så spørg dig selv, hvor længe det har stået på i . Hvis det er en forholdsvis kort periode , holder øje med dem og være støttende , når du er brug for , men ikke at drage forhastede konklusioner , og antage, at denne person lider af depression og har brug for hjælp , når betingelsen kan være midlertidig .
2 .
Hvis du opdager , at din elskede synes at være deprimeret i en længere periode , mere end en uge eller du opdager , at de ikke fungerer normalt , kan det være tid for dig at træde til og hjælpe . Folk , der er deprimerede kan til tider blive så opslugt af deres ondt , at de måske ikke engang klar over , at de er blevet deprimeret og har brug for hjælp . Nogle gange , tegnene er tydelige , såsom overdreven gråd , følelser af håbløshed og fortvivlelse , og ikke længere deltage i de aktiviteter, som de brugte gør. Isolation og manglende arbejde , nægter at forlade huset og ikke kommunikere også tegn på , at du skal være opmærksom på . Depression hos mænd kan være forskelligt fra depression hos kvinder , du måske bemærke , at en mand er ramt af depression , kan være korte hærdet eller har frustreret udbrud eller anfald af vrede . Vær meget opmærksom på enhver adfærd , der ikke er typisk .
3 .

Hold øje med tegn, der indikerer , at din ven eller elskede kan være selvmord eller overvejer at begå selvmord . Mens der er nogle tydelige tegn på selvmordsadfærd , såsom at give væk ejendele , forlader selvmord breve og åbent diskutere ønsket om at stoppe levende , mere ofte end ikke , er der kun få advarselstegn , at du vil være i stand til at lægge mærke nemt . Det er derfor, det er meget vigtigt at nøje at overvåge deres følelsesmæssige tilstand som meget som muligt for at sikre , at de ikke skader sig selv og opfordre dem til at søge behandling for deres depression .
4 .
Ofte folk , der er deprimeret er tilbageholdende med at indrømme, at de er deprimeret og er tilbageholdende med at få hjælp . Der er mange muligheder for at få behandling for depression og lindring fra sorg . Der er mange medikamenter , der er tilgængelige til at lette eller fjerne symptomer på depression , der kan ordineres af en læge på en lang sigt eller kort sigt . Alternativt ( eller som supplement til medicin ), kan du foreslå , at din elskede deltage i nogle rådgivning eller terapi hjælpe med at få dem tilbage på sporet . Du ønsker måske at tage din ven for at se en læge for en faglig vurdering , som vil hjælpe med at bestemme , hvorvidt de virkelig lider af depression . Vigtigst er det, være opmærksom , være opmærksom og være til rådighed til at støtte din ven eller elskede i deres tid og har brug for , og forhåbentlig vil de være tilbage til normal , så snart de er i stand til .

Tips og Advarsler


 • Pharmaceutical muligheder for behandling af depression virker forskelligt for forskellige mennesker . Hvad der virker godt for én person kan ikke arbejde for en anden . Være støttende og tilskynde den person til at prøve forskellige muligheder , indtil de finder den rigtige løsning til deres depression .
 • Hvis du føler , at nogen du elsker , er i fare for at skade sig selv , ringe til 911 eller din lokale alarmnummer straks .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.