hvordan man kan meditere på 60 sekunder eller mindre

Meditation er ikke kaldes en kunst , kaldes det en praksis . Du behøver ikke særligt udstyr . Du behøver ikke at sidde , stå eller læne sig tilbage i særlige stillinger eller slitage eksotiske tøj . Du kan gøre det når som helst , hvor som helst hvor som helst . Gåture , tælle , vejrtrækning og observationsstudier meditationer kan ske i hjemmet , på arbejdet , i supermarkedet eller mens de venter på hold på telefonen . Når du begynder , skal du ikke blive vred på dig selv , hvis det tager et par forsøg , før du regne det ud. Der er ingen rigtige eller forkerte måde at gøre disse meditationer . . Det sværeste ting at huske er at meditere
1 .
Få et ur eller et ur med en anden hånd. Sidde eller stå eller ligge ned , men vær opmærksom på den anden hånd og opleve , hvor lang tid et minut rent faktisk er .
2 .
Grev langsomt fra 30 tilbagestående til nul . Eller tælle fra nul til 60 , men tæller med to 's . Vær opmærksom på motion du laver . Hvis dit sind vandrer , bringer dig tilbage til numre og fortsætter .

3 .
Walk rundt i lokalet eller gå udenfor og gå rundt om blokken , eller gå op og ned ad en trappe . Walking er en hurtig , nem og sund måde at øve dine 60 sekunder meditationer , et skridt ad gangen . Med hvert trin , siger tallene enten højt eller i dit sind 's øje . Praksis gå i et langsommere tempo eller fremskynde .
4 .
Lav en knytnæve . Hvis du er vred på nogen forestille sig, at personen skrumpet ned i din hule hånd , og derefter presse din hånd i en stram knytnæve og fokus alle dine energi i din hånd til at pulverisere den vrede til støv . Efter et minut åben din hånd og blæse det imaginære støvet op mod vinden . Prøv det og du vil se , hvad et minuts meditation kan gøre for din disposition .
5 .

Husk at meditere . Dette er den sværeste ting at gøre . . . selv for kun et minut. Når du begår denne vigtigste regel i hukommelsen, resten er lige så nemt som at tage ni blid indåndinger ( som skal tage dig omkring 60 sekunder, også) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.