hvordan man kan nyde en spa- behandling derhjemme

I dagens dag og alder , bliver det meget dyrt at give gå til en spa . Selv med den økonomiske stykket faldende spa priser , ved jeg det ikke i mit budget til at få spa- behandlinger , så jeg udtænkt min egen sindsro spa derhjemme

Du skal bruge: .
Tub
Musikafspiller .
Skumbad .
Stearinlys .

Paraffin .
Neglelak .


1 .
Det første skridt er at sætte stemning for din spa oplevelse . Tænde lys rundt om dit badekar med dine foretrukne duft-lavendel er en meget afslappende duft . Kør vandet i dit badekar og tilføje badesalt eller skumbad ( eller begge dele, hvis det ønskes) . Lavendel er igen en duft , der stimulerer afslapning , men jeg tror Vanilla har også en beroligende virkning på mig .

2 .
Vælg din musik . Min favorit cd er Bath Body Works : Hydroterapi , som jeg faktisk fik gratis med købet. Enhver lempelse /klassisk musik virker , men det er rart at høre den traditionelle musik , du vil høre på en spa ( dvs. vandløb med baggrundsmusik og naturlyde ) . Sørg for, at du har det tæt nok til dig i karret , så du klart kan høre det . Dette øger din spa oplevelse .
3 .
Soak i karret i mindst femten minutter . Du kan tilføje agurker til dine øjne , eller en maske til at forynge huden , men gør ikke noget andet end lå i vandet og slappe af . Langsomt visualisere alle dine bekymringer går væk og føler vægten kommer ud af dine skuldre . Når du træder ud af dit badekar , er det dejligt at have en badekåbe og tøfler på hånden til at fortsætte med din afslapning proces .
4 .

Endelig fokus på dine negle . Jeg elsker at dyppe mine hænder i paraffin især om vinteren , da det blødgør min hud , men det synes også at gøre mit neglelak holder længere . Male din finger og tå negle og lad tørre grundigt . Hver gang jeg gør dette rutine jeg føler mig helt forynget og ligesom jeg trådte ud af en spa-bare jeg har stadig mine penge i lommen !

gode råd og advarsler


 • Hvis du har børn , det er dejligt at gøre dette , når din partner kan tage sig af børnene og holde dem travlt , mens du slapper af. Lad dem vide, om en time-time og en halv , at det er din tid .
 • Hvis du kun har den halve tid , fokus på at tage bad i den dejlige afslappende omgivelser.
 • Glem ikke at bo hydreret -take et glas vand eller te op med dig for dig til at nippe til under og efter dit hydroterapi .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.