hvordan man kan opdage PTSD symptomer

At påvise PTSD symptomer , kan du læse denne artikel for en beskrivelse af forskellige PTSD symptomer . Hvis du var en søfarts-eller soldat , som tjente i kamp i den igangværende krig i Irak ( eller i nogen anden krig ) , eller hvis du var misbrugt som barn , eller hvis du var i en forfærdelig bilulykke disse er alle eksempler på traumatiske oplevelser der kan senere medføre en individuel til at opleve PTSD ( posttraumatisk stress disorder )

Du skal bruge: .
et stærkt ønske om at lære at opdage PTSD symptomer i dig selv eller en elsket en
.


1 .

En kategori af PTSD symptomer er den kategori genopleve eller genoplevelse af traumatiske symptomer . Som du kan forestille dig , at disse PTSD symptomerne omfatter gentagne tanker om den traumatiske begivenhed , der forfærdelige drømme om de erfaringer og oplever ekstremt forstyrre " flashbacks " til begivenheden . PTSD ramte oplever ofte fysiske symptomer forbundet med angst og panik , mens genopleve deres traumer , såsom svedt, have hjertebanken , oplever åndenød , etc.
2 .
En anden kategori af PTSD symptomer indebærer hyperarousal . Hyperarousal kan omfatte en hoppende fornemmelse , en tendens til at overraske nemt , og er meget hurtig til at miste dit temperament eller flyve ind i et raseri . For eksempel , i et nyligt tv-interview med en kamp veteran fra krigen i Irak den unge mand ( som lider af PTSD ) beskrev komme ind i en masse kampe på barer og andre steder uden særlig grund . Dette er en forholdsvis almindelig adfærd blandt nogle PTSD patienter , der kæmper med raseri og en kort lunte .
3 .
En tredje kategori af PTSD symptomer er den kategori klinikere refererer til som undgåelse symptomer . Ligesom navnet antyder , involverer disse symptomer undgår noget eller nogen eller noget som helst , der minder de enkelte af de traumatiske oplevelser . Undgåelse symptomer kan også henvise til en tendens til at overdøve erindringer er forbundet med traumer .

gode råd og advarsler


 • Hvis du opdager PTSD symptomer hos dig selv eller én du holder af , er det vigtigt at få hjælp fra en uddannet mental sundhed klinikeren så hurtigt som muligt . Du ( eller din elskede ) kan få evalueret , og hvis du ( eller din elskede ) er diagnosticeret med PTSD ( eller nogen anden mental sundhed diagnose ), du ( eller din elskede ) vil sandsynligvis ønsker at modtage løbende mental sundhed behandling .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.