hvordan man kan slå den blues

Hvis du befinder dig i en funky måde ( ikke den gode slags ), og du holde håbet i morgen vil være den dag du vågner op følelse god, stop , for det er ikke kommer til at ske . Jeg ved , jeg kender: Barske . Men se det i øjnene . Du har formodentlig ikke vågner op forventer at være 20 pounds lighter uden slankekure . Heller ikke ville du forvente at åbne postkassen og finde en regnskabsmæssig grad du ikke havde undersøgt for . Så hvorfor skulle du forvente, at universet til at droppe ud en pose o ' glad på din hoveddør ?
Her er et par enkle måder at tage ansvar for den måde du ser verden og få din groove tilbage baby !
1
1. Limit/Eliminate valgfri negativ effekt , mens afbalancere tingene ud med positive : Nyheder , Musik , film osv. Vil du se en masse nyheder ? Du vil måske overveje at tage en pause eller i det mindste at holde det meget minimal . Spørg dig selv , " Er de virkelig tilbyde mig en afbalanceret syn på menneskeheden ? "For hver handling vold rapporterede , hvor mange gode gerninger skete på det tidspunkt over hele kloden ? Og mens musik og film er helt subjektive , tænke på, hvad du føler mens du ser eller lytter . Føler du dig aggressive eller vrede ? Hvad med trist eller håbløst ? Eller bange og afbrudt ? Stop . I hvert fald for en stund. Kig efter underholdning , hvilket medfører en uforklarlig følelse af velvære eller latter . Brændstof op på sjove ! Se en musical . Vær ikke bange for at blande i en lille Earth Wind and Fire eller Vivaldi med din Metallica
2
2. Din fysisk velvære : . . Sørg for, at du får søvn du har brug for . Du kan ikke køre en energisk liv på et tomt batteri . Sørg for, at du spiser en varieret kost med masser af hele fødevarer , der stimulerer sunde hjernefunktion . ( Tænk fødevarer rige på B- vitaminer og Omega-3 fedtsyrer . ) Undlad brændstof op på sukker og koffein . Hurtige løsninger med store lad nedture . Undgå alkohol , en kendt beroligende . Også en hurtig løsning med en stor svigtet . Prøv at tage en rask 20 minutters gang hverdagen til at stimulere serotonin og endorfiner . Gøre disse daglige opgaver som led i en ny og mere ansvarlig livsstil .

3 .
3. Evaluate dine relationer . De mennesker , med hvem du omgiver dig selv : Har de vælger lykke for sig selv ? Ønsker de at se dig glad ? Har de giver dig noget at leve op til ? Føler du dig godt, når du er sammen med dem ? Hvis ikke , du måske vil få lyst til at starte begrænse din tid sammen med dem og begynde at opsøge mere positive relationer . Du ønsker at løfte hinanden til nye højder ikke kondolere
4
4. Spirituality/Faith : . Du behøver ikke at følge en bestemt trossystem for at have en følelse af forbindelse til universet omkring dig . Hvis du har en særlig religiøst tilhørsforhold , så prøv at gøre det til en fast del af dit liv . Hvis ikke , så du måske ønsker at tjekke ud af fordelene ved meditation . Den fokuserede vejrtrækning alene kan bidrage til en følelse af velvære , når de praktiseres regelmæssigt . Og hvem ved ? Du kan endda ende med at føle tilsluttet en " større " idé . Og om ikke andet, tilfældige handlinger venlighed eller frivilligt arbejde i din kommune kan stimulere din serotonin niveauer samt give dig en fornemmelse af sammenhæng og formål .

gode råd og advarsler • Husk , lykke er altid et valg . Du behøver ikke at ændre, hvem du er . Du vil ikke pludselig begynde at lytte til Barry Manillow ( No offense Barry . ) og at køre 30 miles i timen . Bare giv dig selv en pause fra alle de grimme . Nyd den smukke i et stykke tid .
 • aldrig bruge denne information som en erstatning for en læge læge eller ordineret medicin .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.