hvordan man kan være behageligt i din egen hud

At være tilpas i din egen hud vil sige at være tilfreds med dig selv . Ofte , i amerikansk kultur , og især for kvinder , er denne fortolkes i form af udseende . Men , sande tilfredshed og selvværd afspejler din evne til at klare hvad udfordringer livet har til dig
1 .
respektere dig selv som du er. Føl værdig af lykke og præstation. Opbygge tillid på fundamentet af selvrespekt . Ekstern validering ikke har tilvejebragt samme tilfredshed .
2 .
Stræb efter at overleve livets udfordringer , både store og små . Forstærke din selvtillid niveau med vellykkede overlevelse strategier . Evnen til at klare genererer en følelse af kontrol over dit liv . Selvkontrol og selv-ansvar har vist sig at være nøglen til selvværd af psykologer som Nathaniel Branden . Han kalder dette self-efficacy .

3 .
Accepter dig selv både i dit udseende og i dine handlinger . Face fejl og opfattes begrænsninger . Forstå , at ingen er perfekt , og perfektion er et uopnåeligt mål . Vilje til at lære af fejl og komme videre .
4 .
lov på måder , der er i overensstemmelse med, hvad du mener . Respekt dit eget perspektiv at være trygge i din egen hud .
5 .

Arbejde på at fjerne selvtvivl og opbygge tillid internt . Begynd en ny udfordring , der udvider din fysiske horisont , såsom at praktisere yoga . Selvtillid forsvinder med ny personlig resultater .
6 .
Nyd hvem du er. Respektere dig selv for udførelsen af overlevende , hvad livet har bragt din måde hidtil . Bygge videre på , at respekten hver dag ved at møde de nye udfordringer , som livet præsenterer dig og dem du søger ud.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.