hvordan man skal forstå og anvende mareridt for personlig transformation

Mens sørgeligt , kan mareridt fortælle os en hel del om os selv . I særdeleshed hvad vi frygter , hvad der forårsager os mest følelsesmæssig smerte , og hvad der holder os tilbage i livet . Nedenfor kan du læse om de faktorer at overveje, når de fortolker mareridt og hvordan man virkelig forstå dem
Mareridt er normalt udtryk for dybe følelser og tanker , som vi er ubevidste om-dvs. hvorfor de er så skræmmende-fordi de bringer os opmærksomme på følelser , der mentes at være truende og /eller overvældende på et tidspunkt i fortiden.
Denne næste oversigt kan lyde indlysende , men det overraskende hvor mange af os forstår ikke , at vores mareridt er at fortælle os om noget, vi er bange for eller nervøse over.
Den forekomsten af et mareridt er et tegn på , at du er nu klar til at håndtere disse følelser og at du skal behandle dem af hensyn til din følelsesmæssige og mentale sundhed
1 .
Hvorfor dette symbol ?
Identificer det symbol , du ønsker at arbejde med og skrive det ned .
Et mareridt jeg tolkede for nylig fremhævede en stor sort tyr . Klienten kunne ikke forstå, hvorfor tyren var der , så jeg stillede spørgsmålet-hvorfor ikke en mus , antilope eller hund ?
Grunden til det var en tyr er fordi drømmen var omkring kundernes frygt for sin egen magt og tyren symboliserede , at der for ham. Ingen andre symbol ville have haft ret . Dream symboler er ikke tilfældigt .
2 .
Hvilke ord /adjektiver kommer til at tænke , når jeg tænker på symbolet ?
Skriv ned et par ord til at beskrive symbolet .
Hvis vi ophold med symbolet på en tyr som et eksempel , ord , der kan komme til at tænke på , spænder lige fra stærk , kraftfuld og maskulin til bullish , over selvsikker og kraftfuld .


Klienten over brugte ordet " stærk "til at beskrive , hvad tyren symboliserede for ham .
Det vigtigste at huske er, at du kan relatere hver tillægsord , som du ville bruge til at beskrive symbolet , til dig selv , en del af dig selv eller en facet af dit trossystem .
3 .
Hvad følelser /s føler jeg , når jeg tænker på dette symbol ?
Skriv ned, hvad følelser du føler , når man tænker på symbolet .
Den følelse vil fortælle dig en masse om, hvad symbolet betyder for dig . Går tilbage til symbol på en tyr , du kunne føle frygt , ærbødighed , beundring , underdanige , vred , ærefrygt , afsky . . . . . listen er uendelig .
Klienten følte angst og bange for tyren .

4 .
Ved at nedbryde symbolet på det dele bliver det let at forstå, hvad det betyder . Lad os tilføje alle de elementer sammen og se, hvad vi får .
Big , sort tyr + Kraftfuld + frygt, angst=
Frygt og angst for sin egen personlige magt


Brug disse tre enkle trin til at forstå og i forbindelse med din mareridt budskab til dig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.