intelligens & angst

Lav IQS har været forbundet med højere niveauer af angst . IQ står for intelligenskvotient , det er en numerisk tal , der er fastlagt gennem afprøvning , bruges som en indikator for en persons grad af intelligens . Angstlidelser findes i forskellige former , men de alle involverer frygt og bekymring, som er ude af proportion med en given situation

angst


Angst er en normal fysisk og psykisk reaktion på stress eller fare . En angst refererer til tilstanden af persistente, uberettigede angst , der hæmmer normal funktion . Der findes forskellige typer af angst lidelser, herunder generaliseret angst , obsessiv-kompulsiv sygdom ( OCD ) , panikangst , social angst og posttraumatisk stress (PTSD ) . Symptomer på en angst kan variere mellem individer og de typer af lidelser . Ifølge HelpGuide. org , kan typiske symptomer omfatter følelser af spænding , frygt for truende fare , hovedpine , søvnforstyrrelser , svedtendens og forhøjet puls .

IQ og Angst


Ifølge Uddannelse Resources Information Center ( ERIC ) , en 1967 undersøgelse hævder , at der er " betydelig negativ sammenhænge " mellem intelligens og angst , dårlig impulskontrol og skødesløs adfærd , hvilket betyder , at høje niveauer af intelligens viste sig at være forbundet med lav grad af angst , impulsiv adfærd og skødesløshed . For nylig , forskning udført af et hold fra Harvard School of Public Health og beskrevet i en 2008 artikel i Harvard Crimson finder, at disse er født med lav IQ , har en øget risiko for at udvikle " kroniske psykiatriske lidelser , " som en angst , i voksenalderen .

Årsag


Den Harvard forskere identificeret en sammenhæng mellem lav barndom IQ og øget risiko for at udvikle generaliseret angst , depression og /eller skizofreni . Dog, at karakteren af forbindelsen mellem lav IQ og psykiatriske lidelser er fortsat uklar. Forskergruppen gætter på, at personer med lav IQ ikke kan have tilstrækkelige intellektuelle ressourcer, der kræves for behandling af " moderne kompleks hverdag , " gør dem modtagelige for psykiske lidelser .

ADHD


Ifølge forskning offentliggjort i 2008 i Journal af American Academy of Child -og ungdomspsykiatrisk afdeling , unge mennesker med høj IQ og Attention Deficit Hyperactivity Disorder ( ADHD ) udviste "væsentligt " højere renter angst , samt øget humør og adfærdsmæssige forstyrrelser . ADHD blev fundet at korrelere med dårlige faglige og sociale funktion på trods af høje IQS .

Overvejelser

Ifølge HealthyPlace. com , folk med lidelser som generaliseret angst , opmærksomhed underskud lidelse ( ADD ) og depression kan ikke klarer sig godt på en IQ test på grund af deres tilstand . Derfor ville IQ testen ikke præcist afsløre personens grad af intelligens .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.